Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Olde Jan.


 

Jane Williams illustraties Linde Baker Smith - Engelen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Jane Williams illustraties Linde Baker Smith - Engelen
Schrijver: Jane Williams illustraties Linde Baker Smith
Titel: Engelen
ISBN: 9789058777904
Uitgever: Forte Uitgevers B.v. te Baarn uit 2011
Bijzonderheid: Gebonden 21x12 formaat 128 pagina's [harde kaft]
Prijs: € 13,75
€ 3,95
Meer info Veel mensen worden door engelen geboeid en enkelen geloven ze ontmoet te hebben. Wie zijn die geheimzinnige wezens? En wat kunnen ze voor ons betekenen?
In dit prachtig geïllustreerde boek volgt Jane Williams het spoor van de engelen binnen de joodse en christelijke tradities. Ze laat zien hoe engelen op bepalende momenten in de geschiedenis met mensen in contact komen, hoe ze mensen niet alleen troosten en bemoedigen, maar ook hoe ze hen in speciale situaties ondersteunen.
Boek bekijken

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.