Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Olde Jan.


 

Jaan Kross Vertaald door Ronald Jonkers - Gek van de tsaar

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Jaan Kross Vertaald door Ronald Jonkers - Gek van de tsaar
Schrijver: Jaan Kross Vertaald door Ronald Jonkers
Titel: Gek van de tsaar
ISBN: 9789053330593
Uitgever: Ooievaar Uitgeverij te Amsterdam uit 1997
Bijzonderheid: Paperback 21x13 formaat 341 pagina's slappe kaft + Kranten knipsel 2001
Prijs: € 12,75
€ 3,95
Meer info Een knap en gruwelijk beeld van Baltische landen in de eerste helft van de 19de eeuw In het dagboek komen veel andere talen voor , dus ook kennis van talen is met dit boek wel een vereiste, zoals Duits, Russisch ( vertaling staat er bij vermeld) en Frans ( geen vertaling). Als je niet alle talen beheerst is het dus wel zoek werk op het internet en dat haalt de vaart behoorlijk uit het boek.

Voor de rest geeft Jakob’s dagboek is een blik op het leven in Livonia toen der tijd. Het is ook een blik op Rusland onder het bewind van de tsaren, de samenleving en de hoop voor de toekomst.
Boek bekijken

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.