Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Olde Jan.


 

Anselm Grün, geboren in 1945, is monnik en hoofdeconoom in de Benedictijnenabdij van Münsterschwarzach (Duitsland). - Honderd Engelen in een boek vijftig voor het jaar en vijftig voor de ziel

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Anselm Grün, geboren in 1945, is monnik en hoofdeconoom in de Benedictijnenabdij van Münsterschwarzach (Duitsland). - Honderd Engelen in een boek vijftig voor het jaar  en vijftig voor de ziel
Schrijver: Anselm Grün, geboren in 1945, is monnik en hoofdeconoom in de Benedictijnenabdij van Münsterschwarzach (Duitsland).
Titel: Honderd Engelen in een boek vijftig voor het jaar en vijftig voor de ziel
ISBN: 9789059959958
Uitgever: Have, Uitgeverij Ten en Lannoo te Baarrn uit 2001 3e Druk
Bijzonderheid: Gebonden 21x12 formaat 323 pagina's [harde kaft]
Prijs: € 26,75
€ 3,95
Meer info Er liggen volgens Anselm Grün rijke schatten in ons mensen besloten, die we met hulp van engelen, ‘Gods boodschappers’, kunnen ontdekken.

Grün stelt ze aan ons voor: de engelen van de liefde, de verzoening, de oprechtheid, het alleen-zijn, de lichtvoetigheid, de rouw, het verstaan, de stilte, de glimlach, de zegen, het delen, en nog vele andere meer.

Een bemoedigend boek, dat ons bevestigt in de kwaliteiten van ons mens-zijn. Je kunt het als dagboek gebruiken, je eigen rituelen eraan verbinden, of er af en toe een engel uit kiezen als begeleider op je levensweg.

In Honderd engelen zijn twee eerder verschenen boeken gebundeld: ‘Vijftig engelen voor het jaar’ (5e druk) en ‘Vijftig engelen voor je ziel’ (4e druk).

Anselm Grün, monnik en economisch directeur (kellenaar) van de benedictijner abdij in Münsterschwarzach, schreef vele internationale bestsellers, waaronder ‘Boek van levenskunst’ en ‘De Tien Beloften’.
Boek bekijken

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.