Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Oorsprong.


 

Conley, Chip - Emotionele vergelijkingen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Conley, Chip - Emotionele vergelijkingen
Schrijver: Conley, Chip
Titel: Emotionele vergelijkingen
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: splinternieuw
Prijs: € 6,00
€ 4,40
Meer info Chip Conley (1960) is een Amerikaanse hotelhouder, gastvrijheidsondernemer, auteur en spreker. In 2010 sprak Conley op een TED-conferentie over het opzetten van een businessmodel gebaseerd op onze behoefte aan zingeving. Hij gebruikte hierbij Abraham Maslow’s hiërarchie van behoeften en schreef onder andere het boek ‘Emotionele vergelijkingen: eenvoudige waarheden voor een gelukkiger leven’.

Hij kreeg een hartstilstand, vijf van zijn vrienden pleegden zelfmoord, zijn relatie liep op de klippen en een familielid werd ten onrechte beschuldigd van een misdrijf. Op een moment in zijn leven kreeg Chip Conley te maken met deze onwaarschijnlijke hoop tegenspoed. Tot overmaat van ramp zat het bedrijf dat hij had opgericht, de Amerikaanse hotelketen 'Joie de Vivre', op het randje van een faillissement. Deze moeilijke periode bracht hem tot het concept van 'emotionele vergelijkingen': hoe werken emoties precies en hoe blijven we ze de baas? Zijn bevindingen heeft hij samengevat in 'Emotionele vergelijkingen'.

Wiskunde maken van emoties lijkt tegenstrijdig, maar in dit boek is het inspirerend en ongelooflijk effectief. Een voorbeeld: Geluk = Plezier - Angst. Aan de hand van het persoonlijke verhaal van de auteur wordt een heldere methode gepresenteerd die zichtbaar maakt wat je wel en níet kunt beïnvloeden. Het resultaat is dat je objectief over je emoties nadenkt, de noodzakelijke aanpassingen doet, zodat de emotionele balans wordt hersteld.

SPLINTERNIEUW, VASTE PRIJS
Boek bekijken

De Oorsprong uit Nieuw Roden

zakelijk

Logo De Oorsprong

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.