Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Oorsprong.


 

Simons , Ria - Rauw eten in de Lage Landen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Simons , Ria - Rauw eten in de Lage Landen
Schrijver: Simons , Ria
Titel: Rauw eten in de Lage Landen
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: splinternieuw
Prijs: € 6,00
€ 4,40
Meer info Dit boek brengt de rauwe keuken smaakvol tot leven. Maar naast smaakvol is deze keuken vooral heel gezond.
Door voeding niet boven de 45 °C te verhitten blijven alle enzymen, vitaminen en mineralen behouden.

De meer dan 120 recepten in dit oorspronkelijk Nederlandse boek zijn afgestemd op de energiebehoefte van mensen in 'de Lage Landen' en het klimaat met zonnige maar ook veel koude en natte dagen. De producten die worden gebruikt worden veelal dicht bij huis geproduceerd.

Zo wordt een weg dwars door de rauwe keuken geschetst en voeg je moeiteloos meer rauw toe aan je dagelijkse menu.

Ria Simons deed een opleiding in de natuurgeneeskundige voedingsleer. Vanuit interesse en passie voor voeding heeft zij zich volledig in de voedingsstijl van rauw eten verdiept.

Recensie(s)
Over rauw eten zijn de meningen verdeeld. Alleen maar rauw, plantaardig voedsel eten kan leiden tot ernstige tekorten. Maar een voedselpatroon met (gedeeltelijk) rauw eten heeft wel een bewezen gunstige invloed op het gewicht en diabetes. Ria Simons, opgeleid in de natuurgeneeskundige voedingsleer, vertelt in dit informatieve boek over haar eigen ervaringen, biedt handreikingen om over te stappen naar een volledig rauw dieet en voegt recepten toe. Gelukkig is ze tolerant: als 100% rauw niet lukt (vakantie, feestdagen, of je persoonlijke smaak) is dat geen doodzonde. Zelf vindt ze 80% rauw ideaal. Na de recepten staan bijlagen met nog meer informatie: over bijzondere ingrediënten, seizoenen, keukenapparatuur en voedingswaarden. De recepten zelf bevatten geen dierlijke producten of zuivel. Rauwe honing wordt wel als zoetmiddel gebruikt; de strengste veganisten zullen dat niet doen. De gerechten zijn afgebeeld in kleine, maar duidelijke en heldere foto’s. Zelfs als je niet voor rauw eten valt, zul je toch nieuwsgierig zijn naar lijnzaadcrackers, kerriesoep of stamppotje van zuurkool.

SPLINTERNIEUW, hardcover, VASTE PRIJS
Boek bekijken

De Oorsprong uit Nieuw Roden

zakelijk

Logo De Oorsprong

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.