Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Oorsprong.


 

Faber, Ronald - Feng Shui Op de Werkplek

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Faber, Ronald - Feng Shui Op de Werkplek
Schrijver: Faber, Ronald
Titel: Feng Shui Op de Werkplek
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: splinternieuw
Prijs: € 6,00
€ 4,40
Meer info Na Sfeervol wonen met Feng Shui is Feng Shui op de werkplek, het tweede boek waarin interieurontwerper Ronald Faber de theorie uit de klassieke Feng Shui weet te combineren met moderne binnenhuisarchitectuur.

Feng Shui op de werkplek is niet alleen bedoeld voor het individuele kantoor of de individuele werkplek, maar kan ook gebruikt worden voor een omgeving waar veel mensen samen één ruimte delen, zoals een productie-afdeling of een 'kantoortuin'. Hiermee is Feng Shui op de werkplek onmisbaar voor bijvoorbeeld managers, bedrijfs-architecten, ergonomen, bedrijfs-artsen en verder iedereen die bij het inrichten van een werkplek betrokken is.
Uitgaande van het basisprincipe van Feng Shui dat ieder vertrek een bepaalde energie of sfeer uitstraalt die ons beïnvloedt, zijn we in staat om een ideale werksfeer te creëren die ons welzijn en welbevinden ten goede komt. Door meubilair te verplaatsen, accessoires toe te voegen (of weg te laten), verandert de energetische inhoud van een ruimte en daarmee ook de wijze waarop deze ruimte op ons inwerkt.

Een uitgebalanceerde, stimulerende werkomgeving leidt tot een betere concentratie en prestatie. Feng Shui biedt ons op deze manier de kans het beste uit onszelf te halen. Een must voor iedereen die zich bezighoudt met de inrichting van de optimale werkomgeving!

zie ook ons boek van Ronald Faber De acht idealen van Feng Shui

SPLINTERNIEUW, VASTE PRIJS
Boek bekijken

De Oorsprong uit Nieuw Roden

zakelijk

Logo De Oorsprong

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.