Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Oorsprong.


 

Dian Dincin Buchman - Water doet wonderen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Dian Dincin Buchman - Water doet wonderen
Schrijver: Dian Dincin Buchman
Titel: Water doet wonderen
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: nieuw
Prijs: € 6,00
€ 4,40
Meer info Water is ons oudste natuurlijke medicijn. Hoewel beroemde atleten het al jaren gebruiken om ziekte te voorkomen en om hun lichaam in topconditie te houden; weten weinigen iets af van de opmerkelijke geneeskracht van water.
In Water doet wonderen worden de geneeskrachtige kwaliteiten van water toegelicht en worden de medicinale gebruiken op eenvoudige wijze stap voor stap beschreven. Het eerste deel van het boek beschrijft de algemene technieken, zoals het drinken van water en het gebruik van ijs, kompressen, wisselbaden, stoombaden en douches. Het tweede deel bevat een uitvoerig A tot Z, waarin de specifieke watertherapieën voor honderden veel voorkomende aandoeningen worden behandeld.
Tijdens het samenstellen van het boek heeft de auteur meer dan honderd specialisten geïnterviewd — onder wie internisten, neurochirurgen, orthopedisten en professionele atletiektrainers — die water toepassen bij de behandeling van hun patiënten. Watertherapie wordt gebruikt bij de behandeling van: acne, arthritis, brandwonden, constipatie, griep, hoofdpijn, keelpijn, lage rugpijn, menstruatieklachten, nervositeit, stoornissen in de bloedsomloop, vermoeidheid, wonden en bloed

NIEUW, VASTE PRIJS
Boek bekijken

De Oorsprong uit Nieuw Roden

zakelijk

Logo De Oorsprong

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.