Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Oorsprong.


 

Debats , Dominique - Psychotherapie en zingeving

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Debats , Dominique - Psychotherapie en zingeving
Schrijver: Debats , Dominique
Titel: Psychotherapie en zingeving
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: als nieuw
Prijs: € 8,00
€ 4,40
Meer info Ieder mens heeft behoefte aan een zinvol bestaan. Wordt aan deze behoefte niet voldaan, dan kunnen psychische problemen optreden als angst, depressie, eenzaamheid en lusteloosheid. In de psychotherapie wordt deze behoefte steeds meer onderkend en als een volwaardig gespreksonderwerp gezien. De verschillende stromingen in de psychotherapie zijn evenzovele antwoorden op de vraag naar zin.
Dit boek geeft een overzicht van de wijzen waarop binnen de psychotherapie wordt omgegaan met zingevingsproblematiek en vraagstukken van levensbeschouwelijke aard. De auteurs bespreken de theoretische en praktische problemen die zich voordoen in het therapeutisch werken dat erop gericht is het vermogen tot zingeving van de cliënten te herstellen. Op de vraag hoe dit dient te gebeuren, worden in de verschillende bijdragen telkens weer nieuwe antwoorden geformuleerd. Zo komen de belangrijkste visies op dit thema aan de orde. belicht vanuit de verschillende theoretische referentiekaders – zoals logotherapie, cliënt-gerichte therapie, psychosynthese en psycho-analyse – maar ook vanuit de persoonlijke mens-visies van de auteurs.
Psychotherapie en zingeving is een unieke verzameling inzichten en ervaringen, die licht werpt op het algemeen-menselijke verlangen naar een authentiek en zinvol leven.
Een spectrum van visies: Elisabeth Lukas, Hans Swildens, Marco de Vries, Diederik van Rossum, Arnold Uleyn, Bernard Lievegoed, Dominique Debats (red.), Bruno Paul de Roeck, Henk Wijngaarden, Ferdinand Cuvelier.

afbeelding niet geheel identiek, dit boek is blauw, ALS NIEUW, LICHTE VERKLEURING, VASTE PRIJS
Boek bekijken

De Oorsprong uit Nieuw Roden

zakelijk

Logo De Oorsprong

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.