Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Oorsprong.


 

Nackaerts , Ilse - Sextalk

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Nackaerts , Ilse - Sextalk
Schrijver: Nackaerts , Ilse
Titel: Sextalk
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: nieuw
Prijs: € 12,00
€ 4,40
Meer info Ik heb nog nooit groepsseks gehad of aan BDSM gedaan. Ik kom niet elke keer klaar als mijn partner me beft. Ik klungel ook wel eens met een condoom, rateer ook wel eens een blowjob en ik durf nog maar sinds een paar jaar in mijn blootje naar de sauna.
Get the picture? Ik heb dit boek niet geschreven omdat ik alles al wel een keertje gedaan heb en boordevol wijsheden zit. Ik schreef het omdat ik over nonoxynol 9, triootjes, zaaddodende crèmes, nudisme, parenclubs, naar de hoeren gaan, en al die dingen wel al een boel vreemde dingen heb gehoord. En ik wou wel eens weten hoe het er écht in een club, op een naaktstrand of in een bordeel toegaat. Daarom ben ik op zoek gegaan naar antwoorden op al mijn vragen. Wat is softswing? Waarom dragen SM'ers een leren g-string? Hoe wimpel ik een opdringerige date af? Hoe zag het eerste condoom eruit? Wat ligt er in het nachtkastje van een prostituee? Wie heeft de vibrator uitgevonden? Zijn er afrodisiaca die echt werken? Wat is een duocondoorm? Hoe is het nudisme ontstaan? Hoe ga je om met je cyber-ex? Hoelang duurt de gemiddelde wip in een bordeel.
Ik denk dat ook veel mensen een antwoord op deze en aanverwante vragen willen krijgen. De bedoeling van dit boek is dus niet om aan te zetten tot partnerruil of sado-masochisme. Wel is het de bedoeling dat je wordt ingeleid in de wondere wereld van de erotiek, in de oude én de nieuwe seksuele wereld.

NIEUW, LICHTE VERKLEURING, VASTE PRIJS
Boek bekijken

De Oorsprong uit Nieuw Roden

zakelijk

Logo De Oorsprong

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.