Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Oorsprong.


 

Deepak Chopra - Het boek der geheimen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Deepak Chopra - Het boek der geheimen
Schrijver: Deepak Chopra
Titel: Het boek der geheimen
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: nieuwstaat
Prijs: € 12,00
€ 4,40
Meer info wie ben ik? waar kom ik vandaan? waarom ben ik hier?

Ieders leven is een boek met geheimen, dat wacht om gelezen te worden. Het geheim van de liefde is alleen maar in onszelf te vinden, net als het meest verborgen geheim van allemaal: wie wij in wezen zijn.
Deepak Chopra laat in dit prachtige nieuwe boek zien hoe de essentiële geheimen in onszelf geopenbaard kunnen worden. Het openbaren en ontsluiten van de vijftien geheimen opent voor iedereen de weg naar persoonlijke wedergeboorte. Zoals in zijn eerdere boeken is zijn boodschap helder, volkomen duidelijk en inspirerend. De filosofie van Deepak Chopra wordt met elk nieuw boek verdiept en verrijkt, en ook Het boek der geheimen zal velen leiden naar een grotere spirituele diepgang.

‘Je kunt je diepste honger alleen bevredigen door de verborgen dimensies in jezelf op te sporen’. Ieder mens is volgens de auteur op zoek naar antwoorden op de mysteries van liefde, dood, God, de ziel, goed en kwaad, en naar geluk en spirituele balans. De bekende arts en specialist in de traditionele Indische gezondheidswetenschap Ayurveda, voormalig Maharishi aanhanger, en zeer populair in New Agekringen, helpt de lezer door de ontsluiering van vijftien geheimen op weg in zijn zoektocht naar de essentie van het bestaan en naar zichzelf. Een aantal van de vijftien geheimen die verklaard worden: Het mysterie van het leven is echt, De wereld is in jou, Wat je zoekt, ben je al, De oorzaak van lijden is onwerkelijkheid, Loslaten, Ieder leven is spiritueel, Je leeft in veelvoudige dimensies, De dood maakt het leven mogelijk, Het universum denkt door middel van jou, In dharma zijn, Je bent waarlijk vrij wanneer je niet langer iemand bent, Alles is zuivere essentie. Helder geschreven spiritueel zelfhulpboek. Met beschrijvingen van eigen ervaringen en die van anderen, voorbeelden, (meditatie)oefeningen, testjes en een register. Veel van hetzelfde uit zijn andere werk, maar dan op een andere manier gepresenteerd.
Redactie Biblion

NIEUWSTAAT, wel engelse tekst voorin maar lijkt ongelezen, VASTE PRIJS
Boek bekijken

De Oorsprong uit Nieuw Roden

zakelijk

Logo De Oorsprong

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.