Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Oorsprong.


 

Maass , Hermann - Agressie in dromen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Maass , Hermann - Agressie in dromen
Schrijver: Maass , Hermann
Titel: Agressie in dromen
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: als nieuw, nieuwstaat
Prijs: € 10,00
€ 4,40
Meer info Angst omzetten in positieve kracht. Herman Maas, Jungiaans therapeut, beschrijft en verklaart imaginaties waarin roofdieren voorkomen als symboliek voor angst en verdrongen agressie. In de voortgang der imaginaties wordt het proces van de verwerking van deze gevoelens duidelijk. helder en boeiend geschreven.

In Agressie in Dromen, angst omzetten in positieve kracht behandelt de psychiater Hermann Maass agressie in dromen. Dit doet hij aan de hand van de casussen van vier jonge mannen. Deze waren ten tijde van hun behandeling tussen de zestien en achttien jaar oud. Zij waren alle om verschillende redenen vastgelopen. Maass ontwikkelde een methode waarbij dromen een belangrijke rol spelen. Hij gaat ervan uit dat door niet weg te lopen voor angst en agressie in dromen, maar deze juist te confronteren positieve krachten kunnen worden aangesproken.
Vaak manifesteren angsten zich in dromen over het kwaad, de duivel en dergelijke symbolen. Door actieve imaginatie (geleide dagdromen) kunnen juist deze symbolen worden omgevormd tot positieve ervaringen.
Over de auteurHermann Maass is een Zwitserse Jungiaanse psychiater. Hij heeft verscheidene boeken gepubliceerd over dromen en zijn methode van geleide imaginaties. Enkele van deze boeken zijn ook naar het Nederlands vertaald.

ALS NIEUW, NIEUWSTAAT, naam voorin doorgestreept, VASTE PRIJS
Boek bekijken

De Oorsprong uit Nieuw Roden

zakelijk

Logo De Oorsprong

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.