Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Oorsprong.


 

LeShan, Lawrence - Kanker als keerpunt

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: LeShan, Lawrence - Kanker als keerpunt
Schrijver: LeShan, Lawrence
Titel: Kanker als keerpunt
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: nieuw
Prijs: € 18,00
€ 4,40
Meer info Lawrence LeShan schreef dit boek na 35 jaar onderzoek,waar duizenden mensen met kanker bij betrokken zijn geweest.
Hij is tot de conclusie gekomen dat de meeste kankerpatienten diep van binnen hun leven anders wllen inrichten dan ze doen. Onbewust koesteren ze de droom hun unieke zelf tot ontplooiing te laten komen.. Maar verwachtingen vanuit de omgeving of een levenshouding die ze zichzelf opleggen dwingen hen die droom te blijven wegstoppen.
LeShan leert de patient aan zijn droom gehoor te geven. Daarmee komt een energie vrij - een vreugde en een wil tot leven - die een belsissende invloed kan hebben op de ziekte en de behandeling: een kans op herstel.
LeShans bevindingen worden steeds meer ondersteund door wetenschappelijk onderzoek dat aantoont dat veanderingen in de levenswil gepaard kunnen gaan met biologische veranderingen, bijvoorbeeld op het gebied van de werkzaamheid van het immuunsysteem.

Wanneer mensen met anker, hun familieleden, maar ook hulpverleners zich zijn benadeing eigen maken, zullen vele patienten niet alleen verbetering van de kwaliteit van het leven bereiken, maar bovendien tot een levensvervulling komen die zij voor hun ziekte niet kenden!

NIEUW, VASTE PRIJS
Boek bekijken

De Oorsprong uit Nieuw Roden

zakelijk

Logo De Oorsprong

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.