Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Oorsprong.


 

Vliet , Hans van - Handboek Holistische Geneeswijzen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Vliet , Hans van - Handboek Holistische Geneeswijzen
Schrijver: Vliet , Hans van
Titel: Handboek Holistische Geneeswijzen
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: nieuw
Prijs: € 20,00
€ 8,00
Meer info Gezondheid door natuurlijke medicijnen en geneesmethode.

natuurgeneeskunde – homeopathie – acupunctuur – waterbehandeling – voedings en vastenkuren – iriscopie – kruidengeneeskunde – massage – yogatherapie – osteopathie – chiropractie en manuele therapie – ziekten en therapieën
Kern van deze encyclopedie der toegepaste alternatieve geneeswijzen is het holistische denken, een benadering van de mens in zijn totaliteit, het wezenskenmerk van de alternatieve geneeskunst. In dit handboek wordt een tiental daadwerkelijk toegepaste alternatieve geneeswijzen uitvoerig beschreven, met hun voor- en nadelen. Vervolgens wordt van een 200-tal ‘ziekten’ aangegeven welke therapieën in aanmerking komen als behandelingswijze. Duidelijke verbanden worden gelegd: een nieuwe ordening, die past bij geneeskunst in een nieuwe tijd. In het menselijk lichaam kunnen zich gebeurtenissen afspelen, die wij als ziekte omschrijven. Ziekte is echter het begin van genezen. Dat proces moeten we niet onderdrukken, maar juist steunen.
Dat is de basis van alternatieve geneeskunde. Dit handboek helpt de lezer zich te oriënteren waarom een bepaalde pijn of ziekte ontstaan is, wat de betekenis daarvan is en wat men er aan doen kan, al dan niet met behulp van een alternatieve genezer of reguliere arts. Dit handboek geeft een encyclopedisch inzicht en dient als naslagwerk voor iedereen. Het kan inspireren om creatief bezig te zijn, in overeenstemming met de wetten van de natuur. Elke therapie wordt afgesloten met adressen voor verdere informatie. Veel extra informatie over o.a. voeding, beschermde planten, diergeneeskunde, het verzamelen van medicinale bloemen en planten.

pakket
NIEUW, VOORKANT en ACHTERKANT HEEL LICHT BESCHADIGD, VASTE PRIJS
Boek bekijken

De Oorsprong uit Nieuw Roden

zakelijk

Logo De Oorsprong

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.