Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Oorsprong.


 

Lionni , Leo - Cornelis

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Lionni , Leo - Cornelis
Schrijver: Lionni , Leo
Titel: Cornelis
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: nieuw
Prijs: € 10,00
€ 4,40
Meer info Op het eerste gezicht gaat het over een bijzondere krododil: Cornelis loopt al van kleins af aan rechtop en ziet daarom meer dan zijn mede-krokodillen. Zij hebben geen boodschap aan Cornelis andere kijk op de wereld. Cornelis wil meer en trekt het bos in. Van een aapje leert hij -met veel vallen en opstaan- aan zijn staart te hangen en om op zijn hoofd te staan.

Als hij bij de rivieroever terugkomt en zijn nieuwe vaardigheden laat zien zeggen de andere krokodillen nog steeds: “ Nou, en?”.
Teleurgesteld keert Cornelis ze de rug toe en gaat weg. Maar als hij toch nog even omkijkt, dan ziet hij dat enkele krokodillen voorzichtig proberen ook op hun hoofd te gaan staan. Het leven aan de waterkant zal nooit meer hetzelfde zijn!

Als je dieper kijkt naar dit verhaal, dan zie je dat het prentenboek ook gaat over mensen met een nieuwe visie, over doorzettingsvermogen, over dat alle leren met vallen en opstaan gepaard gaat, over het omgaan met teleurstelling, over meesters en leerlingen, over doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg, over het zien van een nieuwe hemel en een nieuwe aarde, over onverschilligheid, over dat een profeet in zijn eigen land niet geëerd wordt.

NIEUW, VASTE PRIJS
Boek bekijken

De Oorsprong uit Nieuw Roden

zakelijk

Logo De Oorsprong

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.