Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Oorsprong.


 

Toussaint, J.D. - Ziekte als lot en kans

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Toussaint,  J.D. - Ziekte als lot en kans
Schrijver: Toussaint, J.D.
Titel: Ziekte als lot en kans
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: als nieuw, nieuwstaat
Prijs: € 12,00
€ 8,00
Meer info Er verscheen niet eerder een boek dat zo’n holistische visie op kanker geeft als Ziekte als lot en kans. Kanker heeft namelijk facetten die niet in de laboratoria worden onderzocht en die niet met chemische medicamenten te genezen zijn. Dr. Toussaint heeft een grote huisartspraktijk met als specialisatie de kankertherapie.
Dr. Toussaint bekijkt in dit boek de totale mens en belicht dan, waarom sommige mensen met kanker op de wereld reageren. Het zijn meestal niet de slechtsten die de kwaal krijgen. Kankerpatiënten zijn dikwijls gevoelige mensen, die op één of andere manier niet met de harde maatschappij klaar komen, die bewust of onbewust niet tegen het materialisme op kunnen of die in een omgeving van onbegrip terecht zijn gekomen. Begrip, naastenliefde en een geestelijk contact zijn voor deze mensen eerder een therapie dan bestraling, medicijnen, ziekenhuisopname, en dergelijke. Dr. Toussaint toont vele aspecten van de verschillende soorten kanker. Hij toont ook aan, hoe vroeg kanker al met een methode van bloedonderzoek kan worden vastgesteld op een moment dat er nog alle kans op genezing is.
Deze vierde druk is wederom herzien en bijgewerkt. De vele besproken geneesmethoden maken dit boek tot een hoopvolle en belangrijke uitgave voor iedere geïnteresseerde, zowel arts als leek.
‘J.D. Toussaint’ is het pseudoniem van de Haarlemse arts H.C. Moolenburgh, een bekend publicist inzake alternatieve geneeswijzen.

pakket
ALS NIEUW, NIEUWSTAAT, LICHTE VERKLEURING, omslag hier en daar beschadigd, verzending alleen via post. nl, VASTE PRIJS
Boek bekijken

De Oorsprong uit Nieuw Roden

zakelijk

Logo De Oorsprong

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.