Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Penneveer.


 

Kooten, Kees van - De Verrekijker / inclusief de literagenda 2013-2014

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Kooten, Kees van - De Verrekijker / inclusief de literagenda 2013-2014
Schrijver: Kooten, Kees van
Titel: De Verrekijker / inclusief de literagenda 2013-2014
ISBN: 9789059651913
Uitgever: Stichting collectieve propaganda van het Nederlandse boek
Bijzonderheid: 2013, 96pp, Gebonden. Boekenweekgeschenk 2013
Prijs: € 0,35
€ 4,25
Meer info Kees van Kooten besluit voor de laatste keer zijn boekenkast op te schonen. Hierbij stuit hij op het fotoalbum dat zijn vader, dienstplichtig sergeant der artillerie, aanlegde gedurende de mobilisatie van augustus 1939 en de oorlogsjaren 1940-1945. Achter in dit monumentale boekwerk vindt de zoon een verontrustende brief van de destijdse legerleiding: C.R. van Kooten senior wordt gesommeerd te verklaren waarom hij een verrekijker zou hebben gevorderd van een zekere mijnheer J. Treurniet uit het dorp Berkel en Rodenrijs C.R. van Kooten junior is verbijsterd. Is dit soms dezelfde kijker waarmee de in 1941 geboren schrijver is opgegroeid en die hij nog altijd in zijn bezit heeft?
Boek bekijken

De Penneveer uit Veghel

zakelijk

Logo De Penneveer

Welkom bij De Penneveer! Wij zijn gespecialiseerd in antieke en vintage kantoormaterialen. We zijn geen boekhandel: in onze winkel zijn de boeken er vooral om te demonstreren waar boekenmolens voor bedoeld zijn…
Voor deze tweedehands boeken heeft u geen recht van retour. Na uw bestelling ontvangt u een e-mail met betaalinformatie. Geen bericht ontvangen? Check uw spambox. Boeken worden na ontvangst van betaling zorgvuldig verpakt verstuurd.
Brievenbuspost € 3,60.
Pakketpost € 6,25.
Verzendkosten zijn voor rekening en risico van de koper. De verzendkosten staan bij elk boek apart vermeld. Combineren scheelt porto! Dat kan ook met een bestelling bij www.depenneveer.nl.
Voor verzending buiten Nederland gelden andere verzendkosten: mail ons eerst. Verzekerd verzenden mogelijk op aanvraag en tegen meerprijs. Coronaproof afhalen in Veghel mogelijk, maar uitsluitend op afspraak. Mail ons wanneer u meer informatie wilt: info@depenneveer.nl.
We do send WORLDWIDE, shipping costs depending on weight of the parcel and shipping address. All prices are in EURO and do NOT include shipping costs.
We require pre-payment, the details will be e-mailed to you.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.