Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De propere lezer.


 

Strugatsky, Arkady & Boris Strugatski - The Ugly Swans

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Strugatsky, Arkady & Boris Strugatski - The Ugly Swans
Schrijver: Strugatsky, Arkady & Boris Strugatski
Titel: The Ugly Swans
ISBN: 9780020072409
Uitgever: Collier
Bijzonderheid: 1980, 1e US paperback uitgave, groot formaat paperback, 234 blz, zeer goede staat
Prijs: € 39,95
€ 7,95
Meer info Eén van de beste romans van de beste Russische sciencefictionschrijvers, de gebroeders Strugatski. 'The Ugly Swans' zijn door 'gele lepra' aangetast, roepen weerzin op bij de volwassenen maar tieners worden enorm door ze aangetrokken. De gebroeders Strugatski werken dit nog steeds aktuele thema (denk aan Black Hole' van Charles Burns) uit met profetische diepgang. Inzichten veranderend, meeslepend boek. Bovenkant boekblok is gevlekt en de bovenhoek van de voorkaft is 1 cm licht gebogen: niet storend en verder een prachtig exemplaar van dit veertig jaar oude boek, Helaas een erg moeilijk verkrijgbaar boek.
Boek bekijken

De propere lezer uit Mechelen

particulier
Ik houd van boeken. Alle boeken die ik aanbied heb ik jaren geleden voor eigen plezier aangeschaft, en zijn zorgvuldig en rookvrij bewaard. Ik heb daarom van elk boek maar 1 exemplaar beschikbaar.
Je betaalt vaste verzendkosten per ZENDING, je betaalt dus alleen verzendkosten voor het eerste boek. Die verzendkosten zijn gelijk voor België en Nederland: 7,95 euro per zending. Dat komt overeen met wat ik zelf betaal.
Van boeken in goede staat maak ik geen foto's, stock foto's zijn duidelijker: ik probeer de conditie precies en eerlijk te beschrijven. Vragen over aangeboden boeken beantwoord ik graag.
Veel plezier met het bladeren, uitkiezen en vooral natuurlijk: het lezen!
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.