Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Rode Driehoek.


 

Bertelsmann, C. - 1835-1985. 150 Jahre Bertelsmann.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Bertelsmann, C.
Titel: 1835-1985. 150 Jahre Bertelsmann.
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: Ln. geb. Met stofomslag en kartonnen houder. I.z.g.st. Met veel illustr.
Prijs: € 20,00
€ 4,85
Boek bekijken

De Rode Driehoek uit Groningen

zakelijk

Logo De Rode Driehoek

Bestelde boeken kunnen ook worden afgehaald in Groningen, bij Literair Café De Graanrepubliek, Gedempte Kattendiep 11; 050 2800 006; open van 16:00 tot 02:30 uur, op alle dagen met uitzondering van maandag.
Graag vermelden als een bestelling wordt afgehaald. U betaalt dan geen verzendkosten. Binnen de stad Groningen is bezorging aan huis mogelijk. Blijf dan nog gerust even kijken, Het café is tevens toonzaal van de collectie.
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retournering naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via antiquariaatderodedriehoek@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Mochten er in het verleden problemen zijn geweest met boeken, facturen of anderszins, dan kunt u ons bereiken op antiquariaatderodedriehoek@gmail.com.
Verder lezen