Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Antiquariaat Essef.


 

Pagett, Matt - De Beste Dance Moves ter Wereld

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Pagett, Matt - De Beste Dance Moves ter Wereld
Schrijver: Pagett, Matt
Titel: De Beste Dance Moves ter Wereld
ISBN: 9789057644610
Uitgever: Librero
Bijzonderheid: 2009 - paperback - geïllustreerd met vele afb. in kleur - 176 p. - in redelijke staat, scheurtje in achterkaft
Prijs: € 2,50
Meer info Conditie : redelijk, sporen van gebruik, scheurtje in achterkaft
Past door de brievenbus JA
Netto gewicht (zonder verzendverpakking) 466 gram
Dans is de ultieme vorm van lichaamstaal. Barrières zijn er niet en dans overstijgt tijd en ruimte. De best dance moves ter wereld is een eigenzinnige, geïllustreerde gids die je over de dansvloeren van de hele wereld leidt. Hierin vind je alles, van de basis tot de ingewikkeldste moves en van de overbekende favorieten tot vernieuwende moves. Dance moves zijn als bouwstenen waarmee je een simpele schuifelpas kunt oppimpen of waarmee je een betoverende avondvullende voorstelling kunt opbouwen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de strak omlijnde tango zijn ze flexibel en kun je ze naar eigen inzicht en creativiteit aanpassen. Inspiratie is overal, van het roeren van een kopje koffie tot douchen. Zoals George Clinton ooit zei: ''Bevrijd je geest...dan volgt de rest vanzelf.'' Dit boek zal daarom iedereen aanspreken - beginners, professionals, en zelfs diegenen die bij het zien van een discobal het liefst op de vlucht slaan. Door de combinatie van stapsgewijze instructies en duidelijke illustraties wordt zowel je lijf, je zelfvertrouwen als je vermogen om lol te trappen flink onder handen genomen. Dit boek is een onmisbare gids voor iedereen die graag beweegt op muziek (of het wil leren).
Boek bekijken

Antiquariaat Essef

zakelijk

Antiquariaat Essef uit Drachten

Logo Antiquariaat Essef

20% korting bij bestellingen vanaf €30,00. Levering uitsluitend na vooruitbetaling. Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten. Actuele tarieven (2024) : Zendingen binnen Nederland, brievenbuspakjes tot 50 gram: € 2,18 - tot 350 gram: € 3,70 - tot 2000 gram of C4 formaat: € 4,85. Dit soort zendingen worden gefrankeerd met postzegels. Pakketpost DHL € 6,25 - Van Nederland naar België: DPD klein pakket tot 3 kg: € 7,00 - pakket tot 10 kg: € 8,15. Overige landen: op aanvraag. Vragen? Tel: 31(0)618845210. Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u van ons per e-mail een aanbieding met verzendadvies voor Franco levering van de boeken die u wilt kopen, waarbij we rekening houden met de actuele PostNL, DHL en/of DPD tarieven. Het is vaak een stuk voordeliger om meerdere boeken samen te bestellen als u ze wilt laten bezorgen. Paypal betalingen zijn mogelijk met € 1,00 toeslag i.v.m. kosten. Ons antiquariaat is gevestigd in Nederland en wij zijn gespecialiseerd in de genres SF, Fantasy en Horror. Zendingen naar het buitenland zijn doorgaans relatief duur en onaantrekkelijk. Houd hier s.v.p. rekening mee!
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.