Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Slegte.


 

Donna Hay 33104 - Basics to Brilliance

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Donna Hay 33104 - Basics to Brilliance
Schrijver: Donna Hay 33104
Titel: Basics to Brilliance
ISBN: 9789000356829
Uitgever: Spectrum
Bijzonderheid: Goed, Hardback, 400p
Prijs: € 25,00
€ 4,50
Meer info Schitterend nieuw boek van Donna Hay\nIn dit prachtig vormgegeven boek deelt Donna Hay haar beproefde basisrecepten. Bij elk recept geeft Donna slimme variaties, zodat één recept uit kan groeien tot meerdere gerechten. En zo breid je automatisch je repertoire uit.\nWat te denken van een basisrecept voor de perfecte soufflé? Zodra je die onder de knie hebt, kun je gaan variëren. Dan zet je net zo gemakkelijk en vol vertrouwen een overheerlijke spinazie-kaassoufflé op tafel, of eentje met forel, of met pancetta.\nDit is Donna's persoonlijke leidraad om je van basics naar brilliance te helpen. Met meer dan 200 recepten, en prachtige foodfotografie. Zo helpt ze je om in de keuken te kunnen uitblinken!\nVan Donna Hay zijn bij Unieboek | Het Spectrum ook verschenen: No time to cook; Donna Hay Seizoenskookboek; fast, fresh, simple; simple dinners; Fresh en Light; Donna Hay de basic; nieuwe klassiekers; the new easy; life in balance en basics to brilliance kids.\nDonna Hay is een begrip en een internationaal fenomeen op culinair gebied. Ze ontwikkelde een eigen stijl met simpele, slimme, seizoensgebonden recepten die prachtig worden gefotografeerd. Er zijn van haar 26 boeken wereldwijd meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht, haar boeken zijn vertaald in 10 verschillende talen en haar tv-kookshows zijn in meer dan 14 verschillende landen te zien. Ze heeft dé nummer één iPad-app in Australië, is krantencolumnist, ontwerper van een lijn met keukenspullen en voedselproducten, en eigenaar van haar eigen webwinkel.
Boek bekijken

De Slegte uit Almere

zakelijk

Logo De Slegte

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.