Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Steenloper.


 

Sotheby's Monaco - Bibliothèque Marcel Jeanson, 2me partie, Ornithologie

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Sotheby's Monaco - Bibliothèque Marcel Jeanson, 2me partie, Ornithologie
Schrijver: Sotheby's Monaco
Titel: Bibliothèque Marcel Jeanson, 2me partie, Ornithologie
ISBN:
Uitgever: Sotheby's
Bijzonderheid: 1988, 1e ed, 222 pp, geb, so, prima
Prijs: € 29,95
Meer info Veilingcatalogus, honderden foto's in kleur, die zijn weerga niet kent. Alle grote Franse vogelboeken werden geveild, plus honderden originele aquarellen voor deze boeken. Aubriet, Barraband, Chazal, Espagnole, Flamen, Oudart, Pelletier, Pretre, Robert, Traviès. Goed te gebruiken als naslagwerk voor het duurdere spul. Minpuntje: de determinatie van de vogels op de prenten laat zeer te wensen over ... maar wel amusant voor de kenner.
Boek bekijken

De Steenloper uit Groningen

Logo De Steenloper

TE KOOP GEVRAAGD: COLLECTIES BOEKEN OVER VOGELS, BIOLOGIE, NATUUR. Mail naar arenaria@home.nl voor uw aanbiedingen of om een afspraak te maken.
Duizend boeken over wilde vogels.
Wij reageren meestal dezelfde dag op uw bestelling. Kijk in uw SPAM als u geen bericht ziet.
Boeken worden zo volledig mogelijk beschreven op een schaal van GOED (compleet maar zeer gebruikt, meestal geen of een kapotte stofomslag), HEEL GOED (gebruikt, schoon boek, kan in geschreven zijn, stofofomslag kan slijt hebben), PRIMA (kan heel licht gebruikt zijn of lang in een winkel gestaan hebben) en ALS NIEUW (dit betekent eigenlijk nieuw - boek is geschikt voor de purist-verzamelaar of om cadeau te geven). Weest er dus op verdacht dat goed eigenlijk niet zo best is.
Verzendkosten: brievenbuspost binnen NL met PostNL 3,60, pakket binnen NL met DHL 5,99, naar BE is het meestal met DPD voor 6,85.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.