Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Toverberg.


 

Dr AHEM Maas en prof dr ALM Lagro-Janssen - HANDBOEK GYNAECARDIOLOGIE. Vrouwspecifieke cardiologie in de praktijk

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Dr AHEM Maas en prof dr ALM Lagro-Janssen - HANDBOEK GYNAECARDIOLOGIE. Vrouwspecifieke cardiologie in de praktijk
Schrijver: Dr AHEM Maas en prof dr ALM Lagro-Janssen
Titel: HANDBOEK GYNAECARDIOLOGIE. Vrouwspecifieke cardiologie in de praktijk
ISBN: 9789031387816
Uitgever: Bohn Stafleu Van Loghum, © 2011; paperback, 177 blzn
Bijzonderheid: goede staat, zie meer info
Prijs: € 19,95
€ 4,25
Meer info wat licht gestoten hoekjes

Veel fysiologische en pathologische functies in het lichaam worden beïnvloed door biologische verschillen tussen de beide seksen. Mannen en vrouwen verschillen in patronen van klachten, ziekte, metabolisme en reageren vaak verschillend op behandelingen. Met name binnen de cardiologie zijn er veel genderverschillen. Kennis hiervan is van belang voor een goede patiëntenzorg.

Cardiovasculaire ziekten (CVZ) zijn niet alleen in Nederland, maar ook wereldwijd de belangrijkste doodsoorzaak bij vrouwen. Dit wordt in de praktijk nog vaak onderschat. Vrouwen uiten hun klachten anders dan mannen en de aanvullende diagnostiek heeft meer valkuilen. De obstetrische voorgeschiedenis kan al op jonge leeftijd wijzen op een verhoogd risico voor CVZ. De menopauze is een keerpunt in een vrouwenleven en een belangrijke levensfase voor het nemen van adequate preventieve maatregelen voor een gezonde oude dag. De afgelopen twee decennia is de internationale belangstelling voor genderspecifieke zorg en onderzoek binnen de cardiologie sterk toegenomen en er is veel voortschrijdend inzicht op dit terrein.
Handboek gynaecardiologie biedt de meest recente kennis over vrouwspecifieke aspecten van de cardiologische zorg die relevant is voor zowel de eerste als de tweede lijn.
Boek bekijken

De Toverberg uit Groningen

zakelijk

Logo De Toverberg

U krijgt een bevestigingsmail van boekwinkeltjes, vervolgens in principe binnen 24 uur een mail met betalingsgegevens. Check eventueel ook uw SPAMbox / ongewenste e-mail, daar komen die berichten nogal eens terecht.
De Toverberg is een webwinkel in 2dehands boeken.
Verzending brievenbuspost binnen Nederland: € 4,25.
Verzending pakketpost [tot 10 kg] binnen Nederland:
€ 4,55 bij verzending naar een DHL-Servicepunt in Nederland, waar u het pakket kunt ophalen.
€ 6,45 bij verzending aan huis in Nederland.
België [DPD]: € 7 [tot 3 kg] / € 8,15
U kunt geen rechten ontlenen aan het aanbod in dit boekwinkeltje. Het is mogelijk dat een hier aangeboden titel al is verkocht via een andere site.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.