Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Tresoor.


 

Liebeek-Hoving, Ietje - Bloem van je hart omnibus: Mijn zuster Nadia/Bloemen in de nacht/Meer dan een naam.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Liebeek-Hoving, Ietje - Bloem van je hart omnibus: Mijn zuster Nadia/Bloemen in de nacht/Meer dan een naam.
Schrijver: Liebeek-Hoving, Ietje
Titel: Bloem van je hart omnibus: Mijn zuster Nadia/Bloemen in de nacht/Meer dan een naam.
ISBN:
Uitgever: Kampen, Zomer & Keuning
Bijzonderheid: 2004, Gebonden, met omslag, in nieuwstaat, 540 pp.
Prijs: € 2,95
Meer info De zeventienjarige Dorijn staat in Mijn zuster Nadia in de schaduw van haar oudere zus Nadia. Natuurlijk is ze jaloers, maar tegelijkertijd houdt ze veel van haar zus. Wanneer Nadia overlijdt, gaart het met het gezin bergafwaarts en ziet Dorijn het als haar opdracht om Nadia's plaats in te nemen. De echt Dorijn lijkt te zijn verdwenen, totdat een jeugdvriend de impasse doorbreekt.
Als Melchior Waldo plotseling sterft, is iedereen ontroostbaar: vader Sietse en verloofde Robien vinden zich gedragen door de liefde van God, maar moeder Maaike verkeert in een shock. Ook zus Roosmarijn is volledig uit balans en kleine Willemijn duikt onder in heer eigen wereldje. Is er ooit een antwoord op geweld in Bloemen in de nacht?
De brand in het studentenhuis waar Jade Fortuyn woont, heeft ze overleeft, maar ze liep wel een schedelbasisfractuur op en lag lange tijd in coma. Als ze bijkomt, blijkt ze niet meer te weten wie ze is: haar jeugd, haar verloofde en studie - alles is blanco in haar geest.
Op zoek naar haar herinneringen moet Jade, tijdens haar revalidatie bij haar ouders vechten voor haar geestelijke herstel. In Meer dan een naam gaat ze op weg naar een nieuw leven met nieuwe inhoud.
Boek bekijken

De Tresoor uit Lage Zwaluwe

particulier

Logo De Tresoor

Alle prijzen zijn excl. verzendkosten. Afhalen kan in Lage Zwaluwe of in Dordrecht. Opruiming van mijn boekenverzameling, het loopt anders uit de hand! Kijk ook eens naar de mogelijkheid van meerdere boeken om de verzendkosten te drukken

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.