Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Tresoor.


 

Venema, Riek - Beslagen spiegels

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Venema, Riek - Beslagen spiegels
Schrijver: Venema, Riek
Titel: Beslagen spiegels
ISBN: 9789061080565
Uitgever: Stabo
Bijzonderheid: Goed, Paperback 172 pag.,
Prijs: € 1,70
Meer info Autobiografisch relaas van een joodse vrouw over de eenzaamheid in haar en andermans leven na de Tweede Wereldoorlog Recensie:
In dit boek wordt de lezer gekonfronteerd met levens van mensen ná de oorlog, maar wel heel erg beïnvloed dóór de oorlog. Vooral het leven van Eva, de joodse vrouw, is in grote lijnen buiten haar eigen wil om, geleid door de gebeurtenissen van die oorlog. In feite wordt er nauwelijks gepraat over b.v. de jodenvervolging, maar toch heeft die alles te maken met wat er wordt verteld in dit gevoelige, soms overgevoelige verhaal. De auteur schrijft naar aanleiding van haar eigen ervaringen in de oorlogstijd, toen zij ergens bij Appingedam zat ondergedoken. Dit verhaal is een liefdesverhaal met wel heel veel verlangen naar liefde en met weinig liefde in werkelijkheid. Het lijkt wel alsof de hoofdpersonen nauwelijks in staat zijn tot het geven van echte aandacht en liefde aan elkaar. Daarom blijven de mensen hier eenzaam.
Boek bekijken

De Tresoor uit Lage Zwaluwe

particulier

Logo De Tresoor

Alle prijzen zijn excl. verzendkosten. Afhalen kan in Lage Zwaluwe of in Dordrecht. Opruiming van mijn boekenverzameling, het loopt anders uit de hand! Kijk ook eens naar de mogelijkheid van meerdere boeken om de verzendkosten te drukken

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.