Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Tresoor.


 

Hinn, Benny - Welkom, Heilige Geest - ervaar het machtige werk van de Heilige Geest in uw leven

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hinn, Benny - Welkom, Heilige Geest - ervaar het machtige werk van de Heilige Geest in uw leven
Schrijver: Hinn, Benny
Titel: Welkom, Heilige Geest - ervaar het machtige werk van de Heilige Geest in uw leven
ISBN: 9789080162068
Uitgever: Ect
Bijzonderheid: 1995, paperback, gelezen net boek, staat naam in, 226 pag
Prijs: € 4,99
Meer info Hij geeft voorbeelden van mensen die, nadat zij de Heilige Geest in hun leven hadden uitgenodigd, totaal veranderd werden door zijn machtige werking. Deze getuigenissen zullen u inspireren, bemoedigen en voorbereiden om samen met Benny Hinn te zeggen: Welkom, Heilige Geest!

“Vanaf het begin van mijn bediening heb ik ervan gedroomd om u dit boek aan te kunnen bieden…”
Met zijn bestseller Goedemorgen, Heilige Geest heeft Benny Hinn talloze christenen geïntroduceerd aan de Heilige Geest, als een persoonlijke leider en vriend. In dit bijbehorende boek, Welkom, Heilige Geest, getuigt Benny Hinn van de machtige kracht en werking van de Heilige Geest in zijn eigen leven en moedigt hij de lezer aan om deze geweldige kracht, liefde en genade persoonlijk te leren kennen. Welkom, Heilige Geest bevat een groot aantal, hartverwarmende illustraties uit het leven en de bediening van Benny Hinn. Hij geeft voorbeelden van mensen die, nadat zij de Heilige Geest in hun leven hadden uitgenodigd, totaal veranderd werden door zijn machtige werking. Deze getuigenissen zullen u inspireren, bemoedigen en voorbereiden om samen met Benny Hinn te zeggen: Welkom, Heilige Geest! Benny Hinn is de auteur van diverse bestsellers, waaronder Goedemorgen, Heilige Geest.
Boek bekijken

De Tresoor uit Lage Zwaluwe

particulier

Logo De Tresoor

Alle prijzen zijn excl. verzendkosten. Afhalen kan in Lage Zwaluwe of in Dordrecht. Opruiming van mijn boekenverzameling, het loopt anders uit de hand! Kijk ook eens naar de mogelijkheid van meerdere boeken om de verzendkosten te drukken

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.