Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Tresoor.


 

Kok, drs. A.B.W.M. - Verleidende Geesten

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Kok, drs. A.B.W.M. - Verleidende Geesten
Schrijver: Kok, drs. A.B.W.M.
Titel: Verleidende Geesten
ISBN:
Uitgever: Kok Kampen
Bijzonderheid: pocket, 1959, 4e druk, 200 pag
Prijs: € 1,95
Meer info In de eerste eeuwen heeft de Christelijke Kerk een felle strijd om het bestaan moeten voeren, omdat dwaalleraars heidense elementen met het Christendom zochten te combineren in een soort godsdienstfilosofie.

‘Velen zullen met mijn Naam optreden en zeggen: Ik ben de Christus, en ze zullen velen verleiden’ (Mt. 24,5). Dit woord van Jezus inspireerde Ds Kok tot de titel van dit boek, dat handelt over allerlei godsdienstige mode-bewegingen in de wereld van vandaag, waarvan de meeste ook tot onze landen zijn doorgedrongen, zoals Christian Science, Baha’i-beweging, Soefi-beweging, Theosofie, Anthroposofie, Bellamy-beweging, Mazdaznan, Vrijmetselarij, Spiritisme, Rozenkruisers, Getuigen van Jehova e.a. Ze worden populair beschreven en met grote ernst tegenover Christus’ leer gesteld, waarbij ze vooral, en terecht, worden beschuldigd van een zelf-verlossingsleer. Een enkele keer krijgt natuurlijk ook ‘Rome’ een veegje uit de pan.
Boek bekijken

De Tresoor uit Lage Zwaluwe

particulier

Logo De Tresoor

Alle prijzen zijn excl. verzendkosten. Afhalen kan in Lage Zwaluwe of in Dordrecht. Opruiming van mijn boekenverzameling, het loopt anders uit de hand! Kijk ook eens naar de mogelijkheid van meerdere boeken om de verzendkosten te drukken

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.