Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Tresoor.


 

Baantjer, A.C. - De Cock en geur van rottend hout

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Baantjer, A.C. - De Cock en geur van rottend hout
Schrijver: Baantjer, A.C.
Titel: De Cock en geur van rottend hout
ISBN: 9789026109225
Uitgever: De Fontein
Bijzonderheid: 1996, 137 pag, paperback, zgan
Prijs: € 1,70
Meer info Een vrouw met een erotisch geurend parfum meldt de verdwijning van haar man, die een exportbedrijf heeft. Bedwelmd of niet, De Cock en Vledder verzeilen al snel in de harde realiteit van de misdaad.

Op een regenachtige morgen meldt een vrouw van achter in de dertig zich aan het Bureau Warmoesstraat. Zij vertelt aan rechercheur De Cock dat haar man, de directeur van een im- en exportbedrijf, is verdwenen. Meer nog dan deze kwestie, maakt de vrouw indruk op de oude rechercheur en diens assistent Vledder, vanwege de erotische geur van haar parfum. Bedwelmd of niet, de rechercheurs raken al snel betrokken bij de harde realiteit van de misdaad. In een verlaten loods aan de Rigakade wordt een man aangetroffen, die gedood is met een nekschot. De uitspraak van Vledder: 'Nu zitten we weer tot onze nekharen in de ellende', wordt alras bewaarheid als de kring van verdachten zich met de dag begint uit te breiden.
Boek bekijken

De Tresoor uit Lage Zwaluwe

particulier

Logo De Tresoor

Alle prijzen zijn excl. verzendkosten. Afhalen kan in Lage Zwaluwe of in Dordrecht. Opruiming van mijn boekenverzameling, het loopt anders uit de hand! Kijk ook eens naar de mogelijkheid van meerdere boeken om de verzendkosten te drukken

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.