Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Tresoor.


 

Broersen, C.; ill. Oosten, Jan van - De zwarte speelgoedman

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Broersen, C.; ill. Oosten, Jan van - De zwarte speelgoedman
Schrijver: Broersen, C.; ill. Oosten, Jan van
Titel: De zwarte speelgoedman
ISBN:
Uitgever: Kluitman
Bijzonderheid: hc., 93 pag, 6-9 jaar, vergeeld maar gaaf, ca 1961
Prijs: € 3,95
Meer info In het kleine stadje Sloterdam keken vooral de kinderen vreemd op toen Kas Kalebas met zijn vrouw Sabina en zijn zoontje kleine Kas daar een mooie speelgoedwinkel ging openen. Het vreemde was dat ze alle drie zo zwart waren als roet en prachtig kroeshaar hadden en blinkend witte tanden.
Kas was een beste speelgoedman en de kinderen waren weldra dol op hem, want hij was altijd vriendelijk en hij had prachtig speelgoed. Alles zou dan ook goed gegaan zijn, als de andere speelgoedman uit het stadje, Evert Ellepijp, niet zo’n akelige jaloerse man was geweest, die Kas Kalebas zijn succes erg misgunde.
Veel verdriet en narigheid is hiervan het gevolg en wel het meest voor die jaloerse Evert Ellepijp zelf, want hij deed dingen, zo lelijk, dat zelfs politiecommissaris Scherpslijper eraan te pas moest komen.
Boek bekijken

De Tresoor uit Lage Zwaluwe

particulier

Logo De Tresoor

Alle prijzen zijn excl. verzendkosten. Afhalen kan in Lage Zwaluwe of in Dordrecht. Opruiming van mijn boekenverzameling, het loopt anders uit de hand! Kijk ook eens naar de mogelijkheid van meerdere boeken om de verzendkosten te drukken

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.