Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Antiq. Digitalis.


 

Ree, Peter van der ; Joris Westerink et al. - Museum De Derde Huid Buitenplaats : Organische architectuur van Hundertwasser en Alberts & Van Huut

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Ree, Peter van der  ; Joris Westerink et al. - Museum De Derde Huid Buitenplaats : Organische architectuur van Hundertwasser en Alberts & Van Huut
Schrijver: Ree, Peter van der ; Joris Westerink et al.
Titel: Museum De Derde Huid Buitenplaats : Organische architectuur van Hundertwasser en Alberts & Van Huut
ISBN: 9789078911005
Uitgever: Eelde : Museum De Buitenplaats, 2014
Bijzonderheid: Hardcover with 3/4 dust jacket (as issued), 60 pages : illustrations (chiefly color), plans ; 24 cm. Fine/as new. Catalog published in connection with an exhibition December 2014-April 2015. Parallel texts in Dutch and English.
Prijs: € 10,00
€ 4,25
Meer info Rond 1850 herleeft de natuur als exclusieve inspiratiebron voor architecten, stedenbouwers en ontwerpers in de zich razendsnel 'verstenende en asfalterende' leefomgeving. De neerslag hiervan is zicht- en voelbaar in stromingen als de Art Nouveau en de organische Architectuur. De voortrekkers hierbij als Frank Lloyd Wright, Antoní Gaudí, Friedensreich Hundertwasser en in Nederland Alberts en Van Huut zijn internationaal bekend. De verbeeldingen van de wereld van hun dromen zijn museumwaardig maar weinig te zien, en bieden zowel een oogstrelend historisch overzicht als een prikkelende, al dan niet realiseerbare toekomstvisie. Geen geschiktere plek dan het enige door Alberts en Van Huut ontworpen museumcomplex, en dat ter gelegenheid van zijn 15-jarig bestaan.
Boek bekijken

Antiq. Digitalis uit Amsterdam

zakelijk

Logo Antiq. Digitalis

Voor bestellingen in Nederland boven €50 rekenen wij geen verzendkosten! U betaalt via bankoverschrijving of via PayPal. Onder voorbehoud van eerdere verkoop op markten of via andere websites.
Geen factuur ontvangen? Kijk vooral ook even in uw spam-box!
Retourneren: u heeft het recht om het bestelde boek te retourneren binnen 14 dagen. Gelieve daarvoor contact met ons op te nemen via email. Indien het geleverde boek niet conform de omschrijving is zal het totale bedrag worden geretourneerd (boek + verzendkosten). In alle gevallen wordt de kostprijs van het boek geretourneerd. De kosten van de retourzending zijn voor de koper, tenzij anders overeengekomen.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.