Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Antiq. Digitalis.


 

Hulst, Leen Van - Melk & sneeuw Een beeldroman van Leen Van Hulst

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hulst, Leen Van - Melk & sneeuw Een beeldroman van Leen Van Hulst
Schrijver: Hulst, Leen Van
Titel: Melk & sneeuw Een beeldroman van Leen Van Hulst
ISBN: 9789490952068
Uitgever: Antwerpen : 't Verschil, 2011
Bijzonderheid: Illustrated paper covered boards (hardcover), oblong, [144]p, ills in colour. Fine, clean and unmarked copy. Text in Dutch.
Prijs: € 15,00
€ 4,25
Meer info Het stripalbum "Melk & sneeuw" is een interessante beeldroman over het onvermogen om gevoelens te uiten. Een uitwisselingsstudente komt terecht in Turku, Finland. Het is hartje winter en de lente is nog lang niet in zicht, maar toch wordt ze verliefd op een van de andere studentes. Dit eenvoudig en (schijnbaar) autobiografisch verhaal wordt ons verteld door debutante Leen Van Hulst. Van Hulst studeerde schilderkunst en illustratieve vormgeving en dat zie je ook aan haar stripwerk. “Melk & sneeuw” ziet er immers niet uit als een klassieke strip, maar heeft meer het gevoel en uiterlijk van een schetsboek. Als tekenaar is Van Hulst op het best als ze sfeervolle, winterse landschappen brengt. Haar stijl leent zich echter niet zo goed tot het tekenen van expressieve gezichten, waardoor het moeilijk wordt om de emoties van de personages af te lezen. Dat kan goedgemaakt worden in de dialogen, maar ook die zijn zeer beperkt en overstijgen het banale niet. Maar dat alles past wel bij de leegte van de Finse locaties en het onvermogen van het hoofdpersonage om haar liefde voor haar medestudente te uiten.
Boek bekijken

Antiq. Digitalis uit Amsterdam

zakelijk

Logo Antiq. Digitalis

Voor bestellingen in Nederland boven €50 rekenen wij geen verzendkosten! U betaalt via bankoverschrijving of via PayPal. Onder voorbehoud van eerdere verkoop op markten of via andere websites.
Geen factuur ontvangen? Kijk vooral ook even in uw spam-box!
Retourneren: u heeft het recht om het bestelde boek te retourneren binnen 14 dagen. Gelieve daarvoor contact met ons op te nemen via email. Indien het geleverde boek niet conform de omschrijving is zal het totale bedrag worden geretourneerd (boek + verzendkosten). In alle gevallen wordt de kostprijs van het boek geretourneerd. De kosten van de retourzending zijn voor de koper, tenzij anders overeengekomen.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.