Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Antiq. Digitalis.


 

Velthuis, Olav - Imaginaire economie Hedendaagse kunstenaars en de wereld van het grote geld

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Velthuis, Olav - Imaginaire economie Hedendaagse kunstenaars en de wereld van het grote geld
Schrijver: Velthuis, Olav
Titel: Imaginaire economie Hedendaagse kunstenaars en de wereld van het grote geld
ISBN: 9789056624002
Uitgever: Rotterdam NAI Uitg. 2005
Bijzonderheid: Paperback met flappen, 143 p. : ill. ; 20 cm. Zeer goed, minieme gebruikssporen aan de kaft. Serie: Fascinaties, 14.
Prijs: € 20,00
€ 4,25
Meer info Dit boek gaat over de wijze waarop hedendaagse kunstenaars economische processen verbeelden. Hedendaagse kunstenaars laten zich niet alleen in de media uit over de markt of subsidiestelsels. Ook in hun werk analyseren en parodiëren zij economische mechanismen. Het boek laat zien dat deze economisch geïnspireerde kunst opgevat kan worden als een bron van kennis over onze markteconomie. Vandaar de term imaginaire economie: kunstenaars leveren met hun werk een alternatief voor het eenzijdige, neoliberale discours uit de economische wetenschap en in de media. Het boek geeft een beknopt historisch overzicht van zulke kunst. Verder laat het zien dat kunstenaars de economie soms kritisch, dan weer kritiekloos benaderen. Andere kunstenaars portretteren de economie als een spel. Recensie in: Boekman.17(2005)64(najaar.119-120)
Boek bekijken

Antiq. Digitalis uit Amsterdam

zakelijk

Logo Antiq. Digitalis

Voor bestellingen in Nederland boven €50 rekenen wij geen verzendkosten! U betaalt via bankoverschrijving of via PayPal. Onder voorbehoud van eerdere verkoop op markten of via andere websites.
Geen factuur ontvangen? Kijk vooral ook even in uw spam-box!
Retourneren: u heeft het recht om het bestelde boek te retourneren binnen 14 dagen. Gelieve daarvoor contact met ons op te nemen via email. Indien het geleverde boek niet conform de omschrijving is zal het totale bedrag worden geretourneerd (boek + verzendkosten). In alle gevallen wordt de kostprijs van het boek geretourneerd. De kosten van de retourzending zijn voor de koper, tenzij anders overeengekomen.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.