Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Antiq. Digitalis.


 

Smolders, Rob; Lita Cabellut - Lita Cabellut : trilogie van de twijfel = The trilogy of doubt

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Smolders, Rob; Lita Cabellut - Lita Cabellut : trilogie van de twijfel = The trilogy of doubt
Schrijver: Smolders, Rob; Lita Cabellut
Titel: Lita Cabellut : trilogie van de twijfel = The trilogy of doubt
ISBN: 9789462260054
Uitgever: Eindhoven : Lecturis, 2013
Bijzonderheid: Softcover, 84 pages, 11 unnumbered pages : color illustrations ; 27 cm. Very good, minimal corner-wear to wrappers. Text in English and Dutch.
Prijs: € 95,00
Gratis
Meer info De Catalaanse Lita Cabellut (Barcelona 1961) groeide op als zigeunerkind. Nadat zij op haar dertiende was geadopteerd en in een ander milieu terechtkwam, ontdekte zij in het Prado Museum in Madrid haar passie voor de schilderkunst. Op haar negentiende verhuisde zij naar Nederland, waar zij aan de Rietveld Academie studeerde. Zij werd schilder van monumentale portretten in een zelf ontwikkelde techniek. Hierin zoekt zij naar datgene wat mensen met elkaar gemeen hebben en wat ons met elkaar verbindt. Met de portretreeks van Frida Kahlo en Coco Chanel - de reeks van 55 portretten was in 2011 binnen enkele dagen uitverkocht - brak zij nationaal en internationaal door. De tentoonstelling in het Noordbrabants Museum is haar eerste in een toonaangevend Nederlands museum. Het boek dat verschijnt naar aanleiding van de tentoonstelling behandelt Lita Cabelluts nieuwste serie doeken over Velasquez, Goya, Bosch en Bruegel. Exhibition: Noordbrabants Museum, 's-Hertogenbosch, the Netherlands.
Boek bekijken

Antiq. Digitalis uit Amsterdam

zakelijk

Logo Antiq. Digitalis

Voor bestellingen in Nederland boven €50 rekenen wij geen verzendkosten! U betaalt via bankoverschrijving of via PayPal. Onder voorbehoud van eerdere verkoop op markten of via andere websites.
Geen factuur ontvangen? Kijk vooral ook even in uw spam-box!
Retourneren: u heeft het recht om het bestelde boek te retourneren binnen 14 dagen. Gelieve daarvoor contact met ons op te nemen via email. Indien het geleverde boek niet conform de omschrijving is zal het totale bedrag worden geretourneerd (boek + verzendkosten). In alle gevallen wordt de kostprijs van het boek geretourneerd. De kosten van de retourzending zijn voor de koper, tenzij anders overeengekomen.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.