Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Antiq. Digitalis.


 

Visser, P., en H.C. Louwerse (ills.) - Het beleg van Alkmaar In de Vacantie Bibliotheek voor Jongens en Meisjes Serie A Jongensboeken Deel 1

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Visser, P., en H.C. Louwerse (ills.) - Het beleg van Alkmaar In de Vacantie Bibliotheek voor Jongens en Meisjes Serie A Jongensboeken Deel 1
Schrijver: Visser, P., en H.C. Louwerse (ills.)
Titel: Het beleg van Alkmaar In de Vacantie Bibliotheek voor Jongens en Meisjes Serie A Jongensboeken Deel 1
ISBN:
Uitgever: Alkmaar, Gebr. Kluitman, [1909]
Bijzonderheid: Tweede druk, 211, (5) gebonden in geillustreerd linnen. mooi exemplaar. Boekhandels-label (de Wit, Amsterdam). Ills. in zwart-wit. 21 x 16 cm.
Prijs: € 10,00
€ 4,25
Meer info
Boek bekijken

Antiq. Digitalis uit Amsterdam

zakelijk

Logo Antiq. Digitalis

Voor bestellingen in Nederland boven €50 rekenen wij geen verzendkosten! U betaalt via bankoverschrijving of via PayPal. Onder voorbehoud van eerdere verkoop op markten of via andere websites.
Geen factuur ontvangen? Kijk vooral ook even in uw spam-box!
Retourneren: u heeft het recht om het bestelde boek te retourneren binnen 14 dagen. Gelieve daarvoor contact met ons op te nemen via email. Indien het geleverde boek niet conform de omschrijving is zal het totale bedrag worden geretourneerd (boek + verzendkosten). In alle gevallen wordt de kostprijs van het boek geretourneerd. De kosten van de retourzending zijn voor de koper, tenzij anders overeengekomen.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.