Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Antiq. Digitalis.


 

Ratsjov, J. (ills.) en Ariadna Zjoekova - Russische Volkssprookjes

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Ratsjov, J. (ills.) en Ariadna Zjoekova - Russische Volkssprookjes
Schrijver: Ratsjov, J. (ills.) en Ariadna Zjoekova
Titel: Russische Volkssprookjes
ISBN:
Uitgever: Moskou, Uitgeverij 'Malysj', [198?]
Bijzonderheid: 12 losse bladen van stevig papier (41 x 29 cm) in een map 42 x 29,5 cm, waarvan 2 met tekst en 10 met illustraties in kleur. De map is verkleurd en heeft wat kleine beschadigingen, de bladen zijn goed met her en der wat deukjes aan de bovenkant.
Prijs: € 45,00
€ 6,50
Meer info Fraaie set met de volgende sprookjes; Zusjes Vos en de Wolf (2 bladen), De Wolf en de Geitjes, De Kat met de snuit, de Bok en de Ram (2 bladen), Masja en de Beer (2 bladen), Haantje Goudkam (2 bladen) en De Boer en De Beer.
Boek bekijken

Antiq. Digitalis uit Amsterdam

zakelijk

Logo Antiq. Digitalis

Voor bestellingen in Nederland boven €50 rekenen wij geen verzendkosten! U betaalt via bankoverschrijving of via PayPal. Onder voorbehoud van eerdere verkoop op markten of via andere websites.
Geen factuur ontvangen? Kijk vooral ook even in uw spam-box!
Retourneren: u heeft het recht om het bestelde boek te retourneren binnen 14 dagen. Gelieve daarvoor contact met ons op te nemen via email. Indien het geleverde boek niet conform de omschrijving is zal het totale bedrag worden geretourneerd (boek + verzendkosten). In alle gevallen wordt de kostprijs van het boek geretourneerd. De kosten van de retourzending zijn voor de koper, tenzij anders overeengekomen.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.