Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Dik Ramkema.


 

Regeer, J.P. - Het zal U bevallen! Een prentenboek met versjes en vertellinkjes. Vrij uit het Hoogduitsch. Op onscheurbaar papier (of bladen).

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Regeer, J.P.
Titel: Het zal U bevallen! Een prentenboek met versjes en vertellinkjes. Vrij uit het Hoogduitsch. Op onscheurbaar papier (of bladen).
ISBN:
Uitgever: J. Scholz, Mainz
Bijzonderheid: z.j. (ca.1865), (23)p., = 11 tekstpagina's en 12 paginagrote kleurenlitho's, 1ste plaat met titel: Het zal U bevallen! Versjes en Vertellinkjes. Met onder aan de pag. Mainz J. Scholz. Tekst en platen op dun karton. Kartonnen platten met (latere) linn
Prijs: € 140,00
Meer info Staat: Redelijk / Goed; rug professioneel vernieuwd, hoeken en achterplat geschaafd / beschadigd, bovenmarge laatste plaat beschadigd.
Fraai prentenboek met de volgende inhoud; 1. Grootvader en kleine Jan/ Bloemen en Vruchten; 2. Kermis, (met kijkkast); 3. Zomervreugd; 4. Wanneer de Jongens naar de weide gaan; 5. De arme Herdersknaap; 6. Een avond op het land; 7. Een Hazengeschiedenis; 8. Herderslied; 9. In den Paardenstal; 10. Op het Boerenerf; 11. De Hond en de Kat; 12. een morgen op het land. [zie: www.dikramkema.com]
Boek bekijken

Dik Ramkema uit Overveen

zakelijk

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.