Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Doornweerdje.


 

Maanen, Anje van - Diary Anje van Maanen - Tafelberg Field Hospital, Oosterbeek 17-25 September 1944 (nieuw)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Maanen, Anje van - Diary Anje van Maanen - Tafelberg Field Hospital, Oosterbeek 17-25 September 1944 (nieuw)
Schrijver: Maanen, Anje van
Titel: Diary Anje van Maanen - Tafelberg Field Hospital, Oosterbeek 17-25 September 1944 (nieuw)
ISBN: 9789490834944
Uitgever: Kontrast, Uitgeverij
Bijzonderheid: Paperback, nieuw
Prijs: € 12,00
Meer info Hoe is het voor een meisje van zeventien om tijdens de Slag om Arnhem te moeten overleven? Anje van Maanen beschrijft in haar dagboek wat zij en haar familie doormaken gedurende de felle strijd in de buurt van haar ouderlijk huis aan de Pietersbergseweg in Oosterbeek, en later tijdens hun verblijf in en rond het noodhospitaal de Tafelberg, waar haar vader, dokter Gerrit van Maanen, zorg biedt aan gewonden.

De korte bevrijdingsroes na de komst van de Airbornes slaat al snel om in angst. Het dorp valt weer in Duitse handen. Wanneer de situatie in het noodhospitaal onhoudbaar blijkt, moeten Anje en haar naasten Oosterbeek ontvluchten.

Een aangrijpend verhaal over ontbering, onmacht, moed, respect en vriendschap.
Boek bekijken

Doornweerdje uit Oosterbeek

zakelijk

Logo Doornweerdje

Welkom in onze boekwinkel op BOEKWINKELTJES.NL. Wanneer u een boek bestelt, krijgt u van ons een mailtje met het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten en ons rekeningnummer om de betaling te voldoen. In een beperkt aantal gevallen verdwijnt onze mail in uw spam-map, houdt hier rekening mee.
De verzendkosten zijn: brievenbuspakket Nederland € 3,95, pakket Nederland € 5,95, pakket België € 7,95, pakket Duitsland € 8,95, overige bestemmingen op aanvraag. Voor bestellingen vanaf € 50,- berekenen wij GEEN VERZENDKOSTEN binnen Nederland, Duitsland en België. Voor vragen graag even een mailtje naar info@doornweerdje.nl.
Al onze boeken op Boekwinkeltjes staan ook gerubriceerd op onze website www.doornweerdje.nl, waar u de boeken ook kunt bestellen en betalen
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.