Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Doornweerdje.


 

J.H. Plug (Jaap) - 10 + 1 wandelingen in Doorwerth

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: J.H. Plug (Jaap) - 10 + 1 wandelingen in Doorwerth
Schrijver: J.H. Plug (Jaap)
Titel: 10 + 1 wandelingen in Doorwerth
ISBN:
Uitgever: Plug-Magasin Doorwerth
Bijzonderheid: Ingebonden met ringband, in goede staat
Prijs: € 8,00
Meer info Dit boekje is uitgegeven door Plug-Magasin Doorwerth ter gelegenheid van 20 jaar Doorwerth.

DOORWERTH, een parel van de Veluwe, ik weet dat veel mensen dit met mij eens zijn. Er zijn natuurlijk nog vele parels in Nederland maar het is een waar genoegen, hier te mogen wonen. Dat doen wij nu al twintig jaar, prive zowel zakelijk. Vandaar dit jubileum-boekje met elf wandelingen, tekeningen en wat mijmeringen.

Bij het samenstellen van het boekje hebben we veel hulp gehad van mensen, die enthousiast hun medewerking verleenden. Hun namen staan op de 1e pagina. Dhr. Th. Steenaart wil ik echter apart vermelden, want zonder zijn kennis van de omgeving, het uitzetten van de wandelingen en niet te vergeten het kommentaar erbij, was dit boekje nooit van de grond gekomen. Wij hopen dat u veel plezier zult beleven aan de natuur rondom onze prachtige woonplaats.

J. H. Plug
Boek bekijken

Doornweerdje uit Oosterbeek

zakelijk

Logo Doornweerdje

Welkom in onze boekwinkel op BOEKWINKELTJES.NL. Wanneer u een boek bestelt, krijgt u van ons een mailtje met het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten en ons rekeningnummer om de betaling te voldoen. In een beperkt aantal gevallen verdwijnt onze mail in uw spam-map, houdt hier rekening mee.
De verzendkosten zijn: brievenbuspakket Nederland € 3,95, pakket Nederland € 5,95, pakket België € 7,95, pakket Duitsland € 8,95, overige bestemmingen op aanvraag. Voor bestellingen vanaf € 50,- berekenen wij GEEN VERZENDKOSTEN binnen Nederland, Duitsland en België. Voor vragen graag even een mailtje naar info@doornweerdje.nl.
Al onze boeken op Boekwinkeltjes staan ook gerubriceerd op onze website www.doornweerdje.nl, waar u de boeken ook kunt bestellen en betalen
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.