Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Doornweerdje.


 

Hans Suurmond (red) - Parels van de zandvlakte - Twintig jaar contact tussen Arnhem en Lima

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hans Suurmond (red) - Parels van de zandvlakte - Twintig jaar contact tussen Arnhem en Lima
Schrijver: Hans Suurmond (red)
Titel: Parels van de zandvlakte - Twintig jaar contact tussen Arnhem en Lima
ISBN:
Uitgever: Kontrast
Bijzonderheid: Als nieuw
Prijs: € 10,00
Meer info Twintig jaar alweer onderhoudt Arnhem contacten met Lima. Wat begon als een gemeentelijk initiatief is overgegaan naar een particuliere stichting. Dit boek bevat impressies van de contacten tussen de inwoners van Arnhem en die van de wijk Villa El Salvador in Lima. De verhalen zijn persoonlijk ingekleurd door de betrokkenen. Dat geeft een kleurrijk palet, dat kenmerkend is voor de band.

De relatie tussen Arnhem en Lima geldt als sprekend voorbeeld voor lokale ontwikkelingssamenwerking. Persoonlijke betrokkenheid is daarbij het toverwoord. De inwoners van Villa El Salvador zetten zich dagelijks in voor de verbetering van hun wijk. Dankzij hun voortdurende enthousiasme en daadkracht zijn zij de “parels van de zandvlakte”.
Boek bekijken

Doornweerdje uit Oosterbeek

zakelijk

Logo Doornweerdje

Welkom in onze boekwinkel op BOEKWINKELTJES.NL. Wanneer u een boek bestelt, krijgt u van ons een mailtje met het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten en ons rekeningnummer om de betaling te voldoen. In een beperkt aantal gevallen verdwijnt onze mail in uw spam-map, houdt hier rekening mee.
De verzendkosten zijn: brievenbuspakket Nederland € 3,95, pakket Nederland € 5,95, pakket België € 7,95, pakket Duitsland € 8,95, overige bestemmingen op aanvraag. Voor bestellingen vanaf € 50,- berekenen wij GEEN VERZENDKOSTEN binnen Nederland, Duitsland en België. Voor vragen graag even een mailtje naar info@doornweerdje.nl.
Al onze boeken op Boekwinkeltjes staan ook gerubriceerd op onze website www.doornweerdje.nl, waar u de boeken ook kunt bestellen en betalen
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.