Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Doornweerdje.


 

- Arnhems Historisch Genootschap Prodesse Conamur - 1792-1992

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding:  - Arnhems Historisch Genootschap Prodesse Conamur - 1792-1992
Schrijver:
Titel: Arnhems Historisch Genootschap Prodesse Conamur - 1792-1992
ISBN:
Uitgever: Walburg Pers
Bijzonderheid: Mooi ex.
Prijs: € 5,00
Meer info Dat de macht niet ligt in het getal, maar eerder in wat mensen boeit en samenbindt, bewijst de geschiedenis van het Arnhems Genootschap 'Prodesse Conamur'. Geinspireerd door de zinspreuk 'Prodesse Conamur' (wij trachten tot nut te zijn) heeft het in 1792 in Arnhem opgerichte genootschap voor natuur- en letterkunde ononderbroken invloed gehad op het culturele klimaat van de stad Arnhem. Maar ook binnen en buiten de provincie Gelderland gold zijn invloed. Een kleine en stille vereniging, die bol stond van mannen en vrouwen van naam die overal hun sporen nalieten op wetenschappelijk, cultuurhistorisch, sociaal-maatschappelijk en staatkundig gebied.

Aan deze uitgave, die verscheen ter gelegenheid van het 200-jarig bestaan, werkten elf auteurs mee. In een reeks samenhangende artikelen wordt de geschiedenis en de betekenis van het genootschap uiteengezet met veel aandacht voor de persoonlijke toets. Voorts worden in een achtal biografieen enige opmerkelijke leden aan de lezer voorgesteld.
Boek bekijken

Doornweerdje uit Oosterbeek

zakelijk

Logo Doornweerdje

Welkom in onze boekwinkel op BOEKWINKELTJES.NL. Wanneer u een boek bestelt, krijgt u van ons een mailtje met het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten en ons rekeningnummer om de betaling te voldoen. In een beperkt aantal gevallen verdwijnt onze mail in uw spam-map, houdt hier rekening mee.
De verzendkosten zijn: brievenbuspakket Nederland € 3,95, pakket Nederland € 5,95, pakket België € 7,95, pakket Duitsland € 8,95, overige bestemmingen op aanvraag. Voor bestellingen vanaf € 50,- berekenen wij GEEN VERZENDKOSTEN binnen Nederland, Duitsland en België. Voor vragen graag even een mailtje naar info@doornweerdje.nl.
Al onze boeken op Boekwinkeltjes staan ook gerubriceerd op onze website www.doornweerdje.nl, waar u de boeken ook kunt bestellen en betalen
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.