Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Doornweerdje.


 

Gijs van der Ham - Wilhelmina in Londen 1940-1945

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Gijs van der Ham - Wilhelmina in Londen 1940-1945
Schrijver: Gijs van der Ham
Titel: Wilhelmina in Londen 1940-1945
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: Ingeleid door A. den Doolaard
Prijs: € 4,00
Meer info In 1980 werd in het Rijksmuseum een tentoonstelling gehouden met dezelfde titel. Op deze tentoonstelling is dit boek gebaseerd. Aan de hand van brieven, officiele stukken, notities, foto's, portretten enz. wordt een beeld gegeven van de ballingschap van Koningin Wilhelmina en de Nederlandse regering in Londen, 1940-1945, waarbij met name aandacht wordt besteed aan de verhouding tussen staatshoofd en ministers. Het verzorgd uitgegeven boek geeft een goed en duidelijk beeld van het gecompliceerde karakter van de koningin. De toelichtende teksten zijn duidelijk en terzake, en voor een groot publiek begrijpelijk.
Boek bekijken

Doornweerdje uit Oosterbeek

zakelijk

Logo Doornweerdje

Welkom in onze boekwinkel op BOEKWINKELTJES.NL. Wanneer u een boek bestelt, krijgt u van ons een mailtje met het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten en ons rekeningnummer om de betaling te voldoen. In een beperkt aantal gevallen verdwijnt onze mail in uw spam-map, houdt hier rekening mee.
De verzendkosten zijn: brievenbuspakket Nederland € 3,95, pakket Nederland € 5,95, pakket België € 7,95, pakket Duitsland € 8,95, overige bestemmingen op aanvraag. Voor bestellingen vanaf € 50,- berekenen wij GEEN VERZENDKOSTEN binnen Nederland, Duitsland en België. Voor vragen graag even een mailtje naar info@doornweerdje.nl.
Al onze boeken op Boekwinkeltjes staan ook gerubriceerd op onze website www.doornweerdje.nl, waar u de boeken ook kunt bestellen en betalen
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.