Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Doornweerdje.


 

Met een voorwoord van Olaf J. Landell - Vastgelegd voor later - Indische foto's van Thilly Weissenborn

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Met een voorwoord van Olaf J. Landell - Vastgelegd voor later - Indische foto's van Thilly Weissenborn
Schrijver: Met een voorwoord van Olaf J. Landell
Titel: Vastgelegd voor later - Indische foto's van Thilly Weissenborn
ISBN:
Uitgever: Sijthof Amsterdam
Bijzonderheid: Paperback, in goede staat
Prijs: € 4,00
Meer info Thilly Weissenborn was, voor zover bekend, de eerste vrouwelijke fotograaf in het voormalig Nederlands-Indië. Zij werd in 1889 in Kediri op Oost-Java geboren. Nadat zij enige jaren gewerkt had bij de beroemde fotograaf Kurkdjian, werd zij in 1920 eigenares van Foto-atelier Lux in Garoet. Thilly Weissenborns foto's munten uit door hun buitengewone helderheid en hun perfecte compositie en technische afwerking. De haast doorzichtige vergezichten, beelden van rijstvelden, vulkanen en weidse landschappen geven de essentie weer van het land dat nog steeds duizenden bezoekers fascineert. Ook weet zij in haar portretten, de foto's van interieurs en van mensen in hun dagelijkse bezigheden.
Boek bekijken

Doornweerdje uit Oosterbeek

zakelijk

Logo Doornweerdje

Welkom in onze boekwinkel op BOEKWINKELTJES.NL. Wanneer u een boek bestelt, krijgt u van ons een mailtje met het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten en ons rekeningnummer om de betaling te voldoen. In een beperkt aantal gevallen verdwijnt onze mail in uw spam-map, houdt hier rekening mee.
De verzendkosten zijn: brievenbuspakket Nederland € 3,95, pakket Nederland € 5,95, pakket België € 7,95, pakket Duitsland € 8,95, overige bestemmingen op aanvraag. Voor bestellingen vanaf € 50,- berekenen wij GEEN VERZENDKOSTEN binnen Nederland, Duitsland en België. Voor vragen graag even een mailtje naar info@doornweerdje.nl.
Al onze boeken op Boekwinkeltjes staan ook gerubriceerd op onze website www.doornweerdje.nl, waar u de boeken ook kunt bestellen en betalen
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.