Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Doornweerdje.


 

Meurs, Martin van - Arnhemse verhalen en gebeurtenissen - deel 2

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Meurs, Martin van - Arnhemse verhalen en gebeurtenissen - deel 2
Schrijver: Meurs, Martin van
Titel: Arnhemse verhalen en gebeurtenissen - deel 2
ISBN:
Uitgever: Matrijs
Bijzonderheid:
Prijs: € 5,00
Meer info Verhalen over uiteenlopende onderwerpen als het 750-jarig bestaan van de stad, de beeldententoonstellingen in Sonsbeek en de Arnhemse cultuurpaleizen komen aan bod. Ook het verhaal achter enkele bekende Arnhemse bedrijven en winkelcentra wordt verteld, terwijl de melding rond 1900 dat er een weerwolf in Arnhem zou zijn gesignaleerd weer een heel andere kant van de stadsgeschiedenis laat zien.

Martin van Meurs schetst een levendig beeld van een boeiende stad die het verleden koestert.
Boek bekijken

Doornweerdje uit Oosterbeek

zakelijk

Logo Doornweerdje

Welkom in onze boekwinkel op BOEKWINKELTJES.NL. Wanneer u een boek bestelt, krijgt u van ons een mailtje met het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten en ons rekeningnummer om de betaling te voldoen. In een beperkt aantal gevallen verdwijnt onze mail in uw spam-map, houdt hier rekening mee.
De verzendkosten zijn: brievenbuspakket Nederland € 3,95, pakket Nederland € 5,95, pakket België € 7,95, pakket Duitsland € 8,95, overige bestemmingen op aanvraag. Voor bestellingen vanaf € 50,- berekenen wij GEEN VERZENDKOSTEN binnen Nederland, Duitsland en België. Voor vragen graag even een mailtje naar info@doornweerdje.nl.
Al onze boeken op Boekwinkeltjes staan ook gerubriceerd op onze website www.doornweerdje.nl, waar u de boeken ook kunt bestellen en betalen
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.