Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Doornweerdje.


 

Vries, Guus de - Oosterbeek - Arnhem 1944 Toen & Nu - Met Perimeter wandelgids

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Vries, Guus de - Oosterbeek - Arnhem 1944 Toen & Nu - Met Perimeter wandelgids
Schrijver: Vries, Guus de
Titel: Oosterbeek - Arnhem 1944 Toen & Nu - Met Perimeter wandelgids
ISBN:
Uitgever: S.I. Publicaties B.V.
Bijzonderheid: Hardcover, nieuw
Prijs: € 25,00
Meer info OOSTERBEEK – ARNHEM 1944 Toen & Nu toont en vertelt het verhaal van het meest gewaagde deel van operatie Market-Garden: de landing van de Britse 1st Airborne Division ten westen van Arnhem om de bruggen over de Rijn te veroveren. De operatie verliep niet volgens plan en de Britten moesten al snel in de verdediging. Nadat eerst het gebied rond de Arnhemse verkeersbrug weer geheel in Duitse handen was geraakt, volgde een zes dagen durende belegering van het restant van de luchtlandingstroepen in een klein gebied in Oosterbeek.

Deze uitgave brengt de strijd met originele foto’s uit de oorlog in beeld, in combinatie met opnames die de huidige situatie tonen. Daardoor kan men zich niet alleen beter in de historische gebeurtenissen verplaatsen, maar biedt dit boek ook een extra dimensie bij een bezoek aan het voormalige strijdterrein.
Boek bekijken

Doornweerdje uit Oosterbeek

zakelijk

Logo Doornweerdje

Welkom in onze boekwinkel op BOEKWINKELTJES.NL. Wanneer u een boek bestelt, krijgt u van ons een mailtje met het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten en ons rekeningnummer om de betaling te voldoen. In een beperkt aantal gevallen verdwijnt onze mail in uw spam-map, houdt hier rekening mee.
De verzendkosten zijn: brievenbuspakket Nederland € 3,95, pakket Nederland € 5,95, pakket België € 7,95, pakket Duitsland € 8,95, overige bestemmingen op aanvraag. Voor bestellingen vanaf € 50,- berekenen wij GEEN VERZENDKOSTEN binnen Nederland, Duitsland en België. Voor vragen graag even een mailtje naar info@doornweerdje.nl.
Al onze boeken op Boekwinkeltjes staan ook gerubriceerd op onze website www.doornweerdje.nl, waar u de boeken ook kunt bestellen en betalen
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.