Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Doornweerdje.


 

Bongers, Michel & Bremer, René - Kieken in de Over-Betuwe - 100 bewoners en hun meest dierbare plekken

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Bongers, Michel & Bremer, René - Kieken in de Over-Betuwe - 100 bewoners en hun meest dierbare plekken
Schrijver: Bongers, Michel & Bremer, René
Titel: Kieken in de Over-Betuwe - 100 bewoners en hun meest dierbare plekken
ISBN:
Uitgever: Bon Vivant
Bijzonderheid: Hardcover, in goede staat
Prijs: € 7,00
Meer info Voor Kieken in de Over-Betuwe stelden Michel Bongers en René Bremer aan honderden inwoners van Angeren, Bemmel, Doornenburg, Elst, Gendt, Haalderen, Huissen, Lent en Oosterhout de simpele vraag: wat is uw (of jouw) meest dierbare plekje in de Over-Betuwe?

Veel mensen reageerden enthousiast en noemden hun favoriete plek. Uiteindelijk is een selectie van 100 Over-Betuwse 'hotspots' in het boek terechtgekomen. Mens en plek zijn schitterend in beeld gebracht door acht fotografen uit de regio. In de gesprekken werd het de samenstellers duidelijk hoeveel moois er al uit de Over-Betuwe is verdwenen. Velen noemden een gebouw dat niet meer bestaat. Uit nostalgische overwegingen hebben Bongers & Bremer daarom ook foto's 'uit de oude doos' opgenomen.

De nieuwe en oude prenten zijn een feest van herkenning. Maar er klinkt ook een lichte vorm van protest in door: politici en projectontwikkelaars, laten we zuinig zijn op de Betuwse pareltjes die nog over zijn! Voor een appetijtelijk intermezzo zorgt Piet Driessen, oud-docent uit Huissen. Hij fietste op een zomerse dag kriskras door de Over-Betuwe. In Piets Pad staat hij op een originele manier stil bij bijzondere plekken en typisch Betuwse verschijnselen.

Piets reisverhaal is één grote uitnodiging om ook zelf de tweewieler te pakken en de schoonheid van de Over-Betuwe te aanschouwen. Maar dat geldt eigenlijk voor het hele boek.
Boek bekijken

Doornweerdje uit Oosterbeek

zakelijk

Logo Doornweerdje

Welkom in onze boekwinkel op BOEKWINKELTJES.NL. Wanneer u een boek bestelt, krijgt u van ons een mailtje met het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten en ons rekeningnummer om de betaling te voldoen. In een beperkt aantal gevallen verdwijnt onze mail in uw spam-map, houdt hier rekening mee.
De verzendkosten zijn: brievenbuspakket Nederland € 3,95, pakket Nederland € 5,95, pakket België € 7,95, pakket Duitsland € 8,95, overige bestemmingen op aanvraag. Voor bestellingen vanaf € 50,- berekenen wij GEEN VERZENDKOSTEN binnen Nederland, Duitsland en België. Voor vragen graag even een mailtje naar info@doornweerdje.nl.
Al onze boeken op Boekwinkeltjes staan ook gerubriceerd op onze website www.doornweerdje.nl, waar u de boeken ook kunt bestellen en betalen
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.