Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Doornweerdje.


 

Reenen, Jan van - Oorlog in Oosterbeek

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Reenen, Jan van - Oorlog in Oosterbeek
Schrijver: Reenen, Jan van
Titel: Oorlog in Oosterbeek
ISBN:
Uitgever: Den Hertog - Houten
Bijzonderheid: Gebonden, 94 pagina's, nieuwstaat
Prijs: € 5,00
Meer info Vanaf het dak van zijn huis in Oosterbeek ziet Frans Jonkers op 17 september 1944 duizenden parachutisten landen. Hij begroet de airbornes, die op weg zijn naar de brug bij Arnhem, uitbundig. Na enkele dagen hard vechten trekken ze terug naar Oosterbeek. Het huis van Frans wordt gebruikt om van daaruit op de Duitsers te schieten. Vanuit zijn schuilplaats ziet Frans dat een Engelsman
gewond wordt. De soldaat komt bij hen in de kelder terecht. Waar moet de parachutist heen als de Duitsers het huis dreigen te veroveren? In Oorlog in Oosterbeek komt de 'Slag om Arnhem' heel dichtbij.
Boek bekijken

Doornweerdje uit Oosterbeek

zakelijk

Logo Doornweerdje

Welkom in onze boekwinkel op BOEKWINKELTJES.NL. Wanneer u een boek bestelt, krijgt u van ons een mailtje met het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten en ons rekeningnummer om de betaling te voldoen. In een beperkt aantal gevallen verdwijnt onze mail in uw spam-map, houdt hier rekening mee.
De verzendkosten zijn: brievenbuspakket Nederland € 3,95, pakket Nederland € 5,95, pakket België € 7,95, pakket Duitsland € 8,95, overige bestemmingen op aanvraag. Voor bestellingen vanaf € 50,- berekenen wij GEEN VERZENDKOSTEN binnen Nederland, Duitsland en België. Voor vragen graag even een mailtje naar info@doornweerdje.nl.
Al onze boeken op Boekwinkeltjes staan ook gerubriceerd op onze website www.doornweerdje.nl, waar u de boeken ook kunt bestellen en betalen
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.