Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Doornweerdje.


 

Mulier, E.O.G. & W.R.E. Velema (redactie) - Vrijheid - Een geschiedenis van de vijftiende tot de twintigste eeuw

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Mulier, E.O.G. & W.R.E. Velema (redactie) - Vrijheid - Een geschiedenis van de vijftiende tot de twintigste eeuw
Schrijver: Mulier, E.O.G. & W.R.E. Velema (redactie)
Titel: Vrijheid - Een geschiedenis van de vijftiende tot de twintigste eeuw
ISBN:
Uitgever: Amsterdam University Press
Bijzonderheid: Softcover, in goede staat
Prijs: € 6,00
Meer info Nederland wordt sinds de zestiende-eeuwse Opstand beschouwd als het land van de vrijheid bij uitstek. Ook heden ten dage ziet men ons land in Nederland en daarbuiten als een toonbeeld van vrijheid en tolerantie. Merkwaardig genoeg is er echter weinig systematisch onderzoek verricht naar wat er in de loop der eeuwen onder die veelgeprezen Nederlandse vrijheid werd verstaan. Dit boek voorziet in die lacune. Historici, literatuur- en kunsthistorici, theologen en filosofen brengen de gelaagde en fascinerende geschiedenis van het Nederlandse vrijheidsbegrip van de vijftiende tot en met de twintigste eeuw in kaart. Door te laten zien hoe opeenvolgende generaties Nederlanders het vrijheidsbegrip hoog in het vaandel voerden, maar het tevens voortdurend ter discussie stelden en aanpasten aan de veranderende historische omstandigheden, biedt dit boek essentiële inzichten in een voor de definitie van het Nederlandse zelfbeeld wezenlijk thema.
Boek bekijken

Doornweerdje uit Oosterbeek

zakelijk

Logo Doornweerdje

Welkom in onze boekwinkel op BOEKWINKELTJES.NL. Wanneer u een boek bestelt, krijgt u van ons een mailtje met het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten en ons rekeningnummer om de betaling te voldoen. In een beperkt aantal gevallen verdwijnt onze mail in uw spam-map, houdt hier rekening mee.
De verzendkosten zijn: brievenbuspakket Nederland € 3,95, pakket Nederland € 5,95, pakket België € 7,95, pakket Duitsland € 8,95, overige bestemmingen op aanvraag. Voor bestellingen vanaf € 50,- berekenen wij GEEN VERZENDKOSTEN binnen Nederland, Duitsland en België. Voor vragen graag even een mailtje naar info@doornweerdje.nl.
Al onze boeken op Boekwinkeltjes staan ook gerubriceerd op onze website www.doornweerdje.nl, waar u de boeken ook kunt bestellen en betalen
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.