Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Doornweerdje.


 

Strachan, Hew - De Eerste Wereldoorlog - Een geïllustreerde geschiedenis

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Strachan, Hew - De Eerste Wereldoorlog - Een geïllustreerde geschiedenis
Schrijver: Strachan, Hew
Titel: De Eerste Wereldoorlog - Een geïllustreerde geschiedenis
ISBN:
Uitgever: Anthos - Standaard Uitgeverij
Bijzonderheid: Paperback, in goede staat
Prijs: € 5,00
Meer info De Eerste Wereldoorlog wordt vaak gezien als een Europese oorlog, en voor velen is hij synoniem met de uitputtende loopgravenoorlog aan het westfront. Strachan vertelt het verhaal van deze oorlog: van de slagen aan Somme, bij leper en bij Verdun, van de achterliggende strategieën en de gebruikte wapens, zoals het eerste gebruik van gifgas en de inzet van tanks.

Maar Strachan laat zien dat de Grote Oorlog met recht een wereldoorlog was. Meer dan anderen gaat hij in op de strijd in het Midden-Oosten en aan het Russische front, de gevechten in Afrika en Azië en de inzet van talloze koloniale soldaten aan de Europese fronten. Bovendien bestrijdt Strachan de opvatting dat de Eerste Wereldoorlog een 'zinloze oorlog' was - hij stelt dat er tot het einde toe goede politieke motieven waren om de oorlog te verlengen.
Boek bekijken

Doornweerdje uit Oosterbeek

zakelijk

Logo Doornweerdje

Welkom in onze boekwinkel op BOEKWINKELTJES.NL. Wanneer u een boek bestelt, krijgt u van ons een mailtje met het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten en ons rekeningnummer om de betaling te voldoen. In een beperkt aantal gevallen verdwijnt onze mail in uw spam-map, houdt hier rekening mee.
De verzendkosten zijn: brievenbuspakket Nederland € 3,95, pakket Nederland € 5,95, pakket België € 7,95, pakket Duitsland € 8,95, overige bestemmingen op aanvraag. Voor bestellingen vanaf € 50,- berekenen wij GEEN VERZENDKOSTEN binnen Nederland, Duitsland en België. Voor vragen graag even een mailtje naar info@doornweerdje.nl.
Al onze boeken op Boekwinkeltjes staan ook gerubriceerd op onze website www.doornweerdje.nl, waar u de boeken ook kunt bestellen en betalen
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.