Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Doornweerdje.


 

Eger, Arthur O. - Decoratieve kunst - Over stijl en grondvorm van decoraties en ornamenten

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Eger, Arthur O. - Decoratieve kunst - Over stijl en grondvorm van decoraties en ornamenten
Schrijver: Eger, Arthur O.
Titel: Decoratieve kunst - Over stijl en grondvorm van decoraties en ornamenten
ISBN:
Uitgever: Cantecleer
Bijzonderheid: Hardcover, in mooie staat
Prijs: € 3,00
Meer info Over stijl en grondvorm van decoraties en ornamenten
De menselijke behoefte aan versiering is een cultuurgegeven van alle tijden. In de huidige tijd is de belangstelling daarvoor weer sterk opgebloeid, zoals tot uiting komt in architectuur, interieurkunst en in ontwerp en uitvoering van allerlei gebruiksvoorwerpen. Ontwerpers grijpen daarbij terug op het eigen cultuurgoed, maar ook op voorbeelden uit alle plaatsen en tijden waar mensen zich ooit hebben gemanifesteerd. In onze 'global world' is in deze niets meer ontoegankelijk.

Dit boek belicht een ogenschijnlijk chaotische wereld die tot dusverre door een beperkte schare deskundigen werd betreden: de rijke historie van de decoratieve kunst. Uiteraard moest de auteur daarbij selectief te werk gaan. Zijn keuze bepaalt zich allereerst tot een historisch overzicht van stijlen in West-Europa, Midden Oosten, China en Midden-Amerika. Vervolgens gaat hij in op overeenkomsten en verschillen tussen stijlen. Hoe hebben deze elkaar beïnvloed? Tenslotte geeft hij een beeld en een verklaring van grondvormen die men overal ter wereld aantreft.
Boek bekijken

Doornweerdje uit Oosterbeek

zakelijk

Logo Doornweerdje

Welkom in onze boekwinkel op BOEKWINKELTJES.NL. Wanneer u een boek bestelt, krijgt u van ons een mailtje met het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten en ons rekeningnummer om de betaling te voldoen. In een beperkt aantal gevallen verdwijnt onze mail in uw spam-map, houdt hier rekening mee.
De verzendkosten zijn: brievenbuspakket Nederland € 3,95, pakket Nederland € 5,95, pakket België € 7,95, pakket Duitsland € 8,95, overige bestemmingen op aanvraag. Voor bestellingen vanaf € 50,- berekenen wij GEEN VERZENDKOSTEN binnen Nederland, Duitsland en België. Voor vragen graag even een mailtje naar info@doornweerdje.nl.
Al onze boeken op Boekwinkeltjes staan ook gerubriceerd op onze website www.doornweerdje.nl, waar u de boeken ook kunt bestellen en betalen
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.