Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Doornweerdje.


 

Schotsman, C.J. - Wat een verandering in zoo weynige jaaren - Van republiek tot koninkrijk

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Schotsman, C.J. - Wat een verandering in zoo weynige jaaren - Van republiek tot koninkrijk
Schrijver: Schotsman, C.J.
Titel: Wat een verandering in zoo weynige jaaren - Van republiek tot koninkrijk
ISBN:
Uitgever: Europese Bibliotheek, Zaltbommel
Bijzonderheid: Softcover, in goede staat
Prijs: € 4,00
Meer info Het verval van de Republiek der Zeven Provinciën aan het eind van de achttiende eeuw mondde uit in de ontluistering van de Vierde Engelse Oorlog. De verbondenheid met het revolutionaire Frankrijk, culminerend in de annexatie van het 'Koninkrijk Holland', betekende het einde van de veel bezongen Republiek van de Gouden Eeuw. De veranderingen in de periode 1783-1814 waren talrijk en van blijvende invloed. In dit boek wordt onderzocht welke constanten zijn aan te wijzen in deze roerige tijden. Wie vormden de politieke elite? Hoe werden de bestuurders beïnvloed door de handelingen van de grootmachten? Wat was de toestand van de staatsfinanciën en, in relatie daarmee, de Indische kolonie die (tijdelijk) werd overgedragen aan Brits bestuur? De auteur geeft een goed overzicht van deze belangwekkende periode in de vaderlandse geschiedenis en formuleert, op basis van gedegen bronnenonderzoek, mogelijke antwoorden op genoemde vragen.
Boek bekijken

Doornweerdje uit Oosterbeek

zakelijk

Logo Doornweerdje

Welkom in onze boekwinkel op BOEKWINKELTJES.NL. Wanneer u een boek bestelt, krijgt u van ons een mailtje met het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten en ons rekeningnummer om de betaling te voldoen. In een beperkt aantal gevallen verdwijnt onze mail in uw spam-map, houdt hier rekening mee.
De verzendkosten zijn: brievenbuspakket Nederland € 3,95, pakket Nederland € 5,95, pakket België € 7,95, pakket Duitsland € 8,95, overige bestemmingen op aanvraag. Voor bestellingen vanaf € 50,- berekenen wij GEEN VERZENDKOSTEN binnen Nederland, Duitsland en België. Voor vragen graag even een mailtje naar info@doornweerdje.nl.
Al onze boeken op Boekwinkeltjes staan ook gerubriceerd op onze website www.doornweerdje.nl, waar u de boeken ook kunt bestellen en betalen
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.