Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Doornweerdje.


 

Knopp, Guido - De bevrijding - Het einde van de oorlog in Europa

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Knopp, Guido - De bevrijding - Het einde van de oorlog in Europa
Schrijver: Knopp, Guido
Titel: De bevrijding - Het einde van de oorlog in Europa
ISBN:
Uitgever: Uitgeverij Verba
Bijzonderheid: Softcover, in goede staat
Prijs: € 3,00
Meer info Eind 1941 had Stalin een 'Tweede Front' geëist. Pas in mei 1943 werden Roosevelt en Churchill bet eens over een invasie in Normandië; een halfjaar later werden de sovjets in de plannen betrokken, die de spanningen tussen de geallieerden voorlopig beëindigden. Duitsers, Amerikanen, Britten en Fransen hebben de gebeurtenissen van toen voor het eerst gezamenlijk op schrift gesteld: de landing in Normandië, het wonder van Parijs, de slagen om Monte Cassino en in de Ardennen, en de bevrijding van Duitsland van het naziregime. Op boeiende wijze vertelt Guido Knopp het verhaal van de wending in de oorlog - dat die wending ons en onze Europese buren nog steeds bezighoudt, is een bewijs van de historische betekenis ervan. Met vele indrukwekkende foto's.
Boek bekijken

Doornweerdje uit Oosterbeek

zakelijk

Logo Doornweerdje

Welkom in onze boekwinkel op BOEKWINKELTJES.NL. Wanneer u een boek bestelt, krijgt u van ons een mailtje met het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten en ons rekeningnummer om de betaling te voldoen. In een beperkt aantal gevallen verdwijnt onze mail in uw spam-map, houdt hier rekening mee.
De verzendkosten zijn: brievenbuspakket Nederland € 3,95, pakket Nederland € 5,95, pakket België € 7,95, pakket Duitsland € 8,95, overige bestemmingen op aanvraag. Voor bestellingen vanaf € 50,- berekenen wij GEEN VERZENDKOSTEN binnen Nederland, Duitsland en België. Voor vragen graag even een mailtje naar info@doornweerdje.nl.
Al onze boeken op Boekwinkeltjes staan ook gerubriceerd op onze website www.doornweerdje.nl, waar u de boeken ook kunt bestellen en betalen
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.